WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

ÖEY

ÖEY

Üye
Ben her an nsu dan yükleyebilirim :kıskıs: usb kablosu bana bakıp bakıp duruyor :kıskıs: :kop:

dakamon

dakamon

Üye
bende nsu dan yükledim amberi.. ama yalnız şarj su gibi gidiyor :(

Biri daha diyordu amber attıktan sonra onda da şarj su gibi gidiyor diyordu. Aslında telefonlarımız flashtan yada sıfırlamadan sonra biraz çok yiyor şarjı ama ilerleyen günlerde kendine geliyor arka plan da çalışan uygulamaları bi kontrol et derim.

- - - Eklendi - - -

Ben her an nsu dan yükleyebilirim :kıskıs: usb kablosu bana bakıp bakıp duruyor :kıskıs: :kop:

Çok bekledin be yükle gitsin. Bak nokia bile çakallık yaptı staşıa getirdi otacıları amberi vermedi doğru düzgün. Ben senin yerinde olsam nokiaya inat atardım flashı.

n000k

n000k

Üye
Biri daha diyordu amber attıktan sonra onda da şarj su gibi gidiyor diyordu. Aslında telefonlarımız flashtan yada sıfırlamadan sonra biraz çok yiyor şarjı ama ilerleyen günlerde kendine geliyor arka plan da çalışan uygulamaları bi kontrol et derim.

- - - Eklendi - - -

Çok bekledin be yükle gitsin. Bak nokia bile çakallık yaptı staşıa getirdi otacıları amberi vermedi doğru düzgün. Ben senin yerinde olsam nokiaya inat atardım flashı.

zaten arka planda 4 tane uygulama çalışıyor.insider,shazam,6tag,whatsapp.ee bırakta bu uygulamalar çalışsın.salı günü flaşladım.fena şarj gidiyor yani.oyle böyle değil.benim tel daha önce hiç böyle bişey olmamıştı..

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
benim güncellemeden sonra şarjım daha uzun gitmeye başladı :D

ÖEY

ÖEY

Üye
Çok baskı var üzerime :p Şimdi star trek filmini izleyeceğim ondan sonra yaparız artık bir şeyler ;) :D

skynet

Üye

- - - Eklendi - - -

Evet o biri bendim :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Çok baskı var üzerime :p Şimdi star trek filmini izleyeceğim ondan sonra yaparız artık bir şeyler ;) :D
Bak atılgan bu filmde yeni bir maceraya atılıyor, sen ise maceradan kaçıyorsun. :kıskıs:

ÖEY

ÖEY

Üye
Tamamdır pes ettim artık :hih: Şu anda nsu romu indiriyor. 47 dakikası kaldı. 1.19 gblık bir dosya :) Arkadaşımla konuştum, sen yarın servise gönderince adamlar standart olarak kasayı değiştirdikten sonra yazılımıda güncelleyecek. O zaman zaten otayı falan alamayacaksın. Kendin yap gitsin dedi. Mantıklı geldi söylediği. Onlar kovamaz ben istifa ediyorum uleyn:hih::naughty:

- - - Eklendi - - -

Bu arada nsu bu indirdiği rom dosyasını nerede saklıyordu :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Tamamdır pes ettim artık :hih: Şu anda nsu romu indiriyor. 47 dakikası kaldı. 1.19 gblık bir dosya :) Arkadaşımla konuştum, sen yarın servise gönderince adamlar standart olarak kasayı değiştirdikten sonra yazılımıda güncelleyecek. O zaman zaten otayı falan alamayacaksın. Kendin yap gitsin dedi. Mantıklı geldi söylediği. Onlar kovamaz ben istifa ediyorum uleyn:hih::naughty:

- - - Eklendi - - -

:eller:

C:\Program Data\Nokia\Packages\Products\rm-821

dakamon

dakamon

Üye
C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products

- - - Eklendi - - -

Ya zaten bilirsin belki nsu da sıkıntı çıkmazsa ncs ye gerek kalamdan kurarsın :) o zaman yerini bilmene ihtiyacın kalmaz nsu da sorun çıkmazsa :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products

- - - Eklendi - - -

Ya zaten bilirsin belki nsu da sıkıntı çıkmazsa ncs ye gerek kalamdan kurarsın :) o zaman yerini bilmene ihtiyacın kalmaz nsu da sorun çıkmazsa :)

NSU ile NCS aynı "kaynak dizini" kullanıyorlar zaten.
NSU ile Rom dosyalarını indirdikten sonra dosyalarla ilgili herhangi bir işlem yapılmasına gerek yok.
Ya NSU ile devam edilip yüklenecek. Ya da hata verirse NCS üzerinden flaşlanacak.

Hagios

Hagios

Üye
Gittikçe eksiliyoruz kalmadı otacı :D

flutewoddy

flutewoddy

Üye

- - - Eklendi - - -

Bende kasayı değiştirmeyi düşünüyorum ellerinde 720 için amber varsa yükler mi acaba KVK :hmmm

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla arkadaşımın söylediği genelde servisler çok iş yaptıklar gibi görünsün diye yazılımı yeniden yüklüyormuş :D Kendisi turkcell de çalışıyor iyi biliyor bu işleri :D Bu arada son 20 dakika :D

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Valla arkadaşımın söylediği genelde servisler çok iş yaptıklar gibi görünsün diye yazılımı yeniden yüklüyormuş :D Kendisi turkcell de çalışıyor iyi biliyor bu işleri :D Bu arada son 20 dakika :D

Vay bee, Özgür abi :D Sende mi :hmmm Şaka bir yana kur gitsin tabi, beklemenin bir anlamı yok galiba.)
Yalnız OTA gelen güncellemenin final sürümü olduğunu belirtmekte fayda var. :D
9

Üst Alt