WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
En son Lumia 720 değil 520ye gelir büyük ihtimal.

thesenol

Üye
Windowsa ilerdeki güncellemelerde görüntülü konuşma gelecekmi acaba yan programlarla değil skype felan değil direk görüntülü arayabilecekmiyiz

ÖEY

ÖEY

Üye
Görüntülü konuşma MS'in Türkiye'deki operatörlerle yapacağı anlaşmalara bağlı ve ben pek zannetmiyorum geleceğini :)

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Eylül sonuna kadar anca gelir

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Sevgili OTA bekleyen, direnen yoldaşlarım. Bu güne kadar sizlerle birlikte OTA beklemek benim için şerefti. Kimi zaman GDR2 ile birlikte sevindik, ama kimi zaman yarım gelen güncellemelerle de birlikte üzüldük. Birlikte Amber bekledik, birlikte heyecan yaptık, birlikte yorum yaptık. Direndik, direndik. Şu an itibari ile sizlere hoşçakalın demek ve yanınızdan ayrılmak, OTA cılığı bırakıp, NSU ya yönelmek istiyorum. Sizlerle birlikte OTA beklemek çok güzeldi. :bye2:

An itibariyle bilgisayarımın diğer diskine Windows 7 ve NSU 3... kurmuş bulunmaktayım. Cep telefonumu da bağladım. Bir sonraki GDR3 te tekrar OTA beklemek üzere diyor ve NSU startımı veriyorum :d:

• Beğen
Tepkiler: sebahattinART
ÖEY

ÖEY

Üye
Hayırrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!! :D :kıskıs:

suyunsesi

suyunsesi

Üye
[/URL][/IMG]

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Direnişçiler gittikçe azalıyor be Özgür:)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hala telefonun fişini çekebilirim :naughty:

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Herşey bitti, şuan otomatik olarak yeniden açılmış telefonuma programlarım otomatik olarak geri yükleniyor :)

Herşey çok hızlı oldu, hiç bir şey anlamadım, acımadı.

:d:

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
ÖEY

ÖEY

Üye
Geçmiş olsun o zaman:kop:

- - - Eklendi - - -

Ah, Allah'ım! MS bana sabrı öğretti resmen :D :kıskıs: Halbuki hiç sabırlı bir insan değildim ben :D:kop:

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Teşekürler arkadaşlar.
Ama o değilde hiç çark dönmedi, hele bi ana ekran gelsin de :hmmm

- - - Eklendi - - -

Patır patır program indiriyo kuruyo. Sanırım benimde liste kalabalıkmış :d:

yeminli06

yeminli06

Üye
Oruç tutuyor gibiyim sabret güncelleme okunmasına az kaldı :alkis

funnel

Üye
NSU ile sıfırlayıp GDR2'ye güncellendiğinde neleri otomatik geri yüklüyor? Sadece Programları mı? Program verileri, rehber, mesajlar da var mı?

n000k

n000k

Üye
bende nsu dan yükledim amberi.. ama yalnız şarj su gibi gidiyor :(

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bu forum da ota bekleyen tek bir kişi kalsam da asla vaz geçmiyorum bu ota bayrağını sonuna kadar taşıyacağım söz veriyorum:)

• Beğen
Tepkiler: ÖEY ve drangela61

Üst Alt