WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

n000k

n000k

Üye
Evet şimdi oldu arkadaşlar,daha önce arama - sms engelleme bende gözükmüyor du.inmeyen birkaç bişey vardı,onları iptal ettikten sonra System güncellemeleri geldi,düzeldi..

csH

csH

Üye
Vay arkadas bu data sense pek ise yaramayacak galiba voddafone a doruyorum 898 kaldi diyo datasense 911 mb kaldi gosteriyo

ÖEY

ÖEY

Üye
Operatörler anlık bilgi vermiyor arkadaşlar. Genelde 24-72 saat aralığında bir rakamı size veriyor. Yani atıyorum son bir günlük kullanım buna dahil olmayabiliyor.

csH

csH

Üye
Vodafone anlik olarak veriyor vermese bile data sense in daha az gostemesi gerekirdi

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
operatörler hem upload hem download verilerini toplayıp hesaplıyor. datasence için böyle bir seçeneğimiz var mı? yoksa sadece download mu hesaplıyor acaba? :hmmm aradaki fark burdan kaynaklı olabilir aklıma ilk gelen şey bu.

csH

csH

Üye
Aynen bana da mantikli geldi

yunusiyunus

Üye
arkadaşlar bu güncelleme otaya gelmicek herhalde.pc den güncelleme hala mevcut mu yapıp yapmama konusunda kararsızım yardımcı olur musunuz

tgoksen1

Üye
yap gitsin bir şey olmuyor ki sorunsuz yani.:oke:

skynet

Üye
Arkadaş hala OTA diye direnen var mı ya :ehe

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Data sense konusunda benim düşüncem zaten evde wifi var işte var dışarıda data paketide yüksek 1 Gb bana yetiyor ki yoğun kullanana da ye3ter zira ev ve işte var ise benim gibi üçe böl kotayı zor aşar gibi

Murat Alper

Murat Alper

Üye
direnin otacılar :ehe :kop2:

yunusiyunus

Üye
diğer klasörüne çözüm olmuş mu peki amberde

suyunsesi

suyunsesi

Üye
O taaaaaa ne zaman gelir kim bilir.

- - - Eklendi - - -

Ama bende OTA cı olaraktan beklemedeyim :kop:

csH

csH

Üye
Beklemeyin arkadaslar ne gerek var bende en basta otaciydim pro cam glance screen orda beni beklerken dayanamadim:D

• Beğen
Tepkiler: skynet
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Benim bilgisayar 64 bit win8 şimdi ben beklemesem nası yapcam, kadı ki daha bir hafta önce telefonu sıfırladım :D (Resim çekiminde odaklama sorunu yüzünden). Ama sıfırlama sonrası da odaklama sorunu hala devam ediyor. İlginçtir evin camından uzaklara odaklarken netleştirip odaklamayı başaramıyorda evin içinde (yakın mesafe) mis gibi odaklıyor. Telefonu bir başka uygulama örneğin Camera 360 ile manuel olarak odaklayıp bir iki resim çekimi yaptıktan sonra telefonun tekrar kendi orjinal resim çekme ayarlarına döndüğümde odaklama sorunu düzelmiş gibi davranıyor. Ancak telefonu kapatıp açtığımda yeniden bozuluyor. :D
E bende haliyle heyecanla odaklama sorunu giderilmiş denildiği içinde OTA yı bekliyorum bakalım ne olacak.

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Benim bilgisayar 64 bit win8 şimdi ben beklemesem nası yapcam, kadı ki daha bir hafta önce telefonu sıfırladım :D (Resim çekiminde odaklama sorunu yüzünden). Ama sıfırlama sonrası da odaklama sorunu hala devam ediyor. İlginçtir evin camından uzaklara odaklarken netleştirip odaklamayı başaramıyorda evin içinde (yakın mesafe) mis gibi odaklıyor. Telefonu bir başka uygulama örneğin Camera 360 ile manuel olarak odaklayıp bir iki resim çekimi yaptıktan sonra telefonun tekrar kendi orjinal resim çekme ayarlarına döndüğümde odaklama sorunu düzelmiş gibi davranıyor. Ancak telefonu kapatıp açtığımda yeniden bozuluyor. :D
E bende haliyle heyecanla odaklama sorunu giderilmiş denildiği içinde OTA yı bekliyorum bakalım ne olacak.

bende de 64 bit win 8 var. Hiç sorun olmadı Update for retailer ile direk çaktım amber i

ardacumhur

ardacumhur

Üye
En geç 10 eylül abi benim işler rahatlamış olacak gömülecem Flaşa ;)

ÖEY

ÖEY

Üye
Yarın gelecek merak etmeyin. Bu gece rüyaya yatıyorum hepimiz için ve bu iş yarın tamamdır :p :D :kıskıs:

Üst Alt