WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

nofear3458

nofear3458

Üye
bende konuyu uzaktan sessiz sedasız izliyordum.OTA'yı bekliyordum ama bugün nsu'ya tekrar güncellemenin düştüğünü görünce artık dayanamadım şu an indirdim yüklüyo.hadi hayırlısı bakalım.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
bende konuyu uzaktan sessiz sedasız izliyordum.OTA'yı bekliyordum ama bugün nsu'ya tekrar güncellemenin düştüğünü görünce artık dayanamadım şu an indirdim yüklüyo.hadi hayırlısı bakalım.

en güzeli :good:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Özgür bey hani bendeki 3001 de bu gün gelen 3002 ya bu sürüm değişikliği değilmidir acaba? Yani otadan gelen 3002 diye gelmezmi şu saaten sonra eğer öyle gelirse güncellemeyi alırmıyız biz flash yapıp 3001 sürümlü olanlar?

Sanırım tam açıklayamadım.
Lumia 820'lerin tamamı 3002 oldu.
(Rom ayrımı yok. Sadece 3001 vardı, 3002 oldu. Yükleyenler için tabi.)

3001 diye bir şey yok artık.
3002'deki içerik ne ise OTA'dan da o gelecektir muhtemelen.

Eğer 3001'i flaşlamış olan 820 sahipleri bugün gelen ve beraberinde DataSense'i getiren 3002'ye henüz geçmedilerse (veya geçmezlerse) OTA güncellemesini muhtemelen alırlar ve bugün yükleyenlerin kavuştuğu şeylere ancak o gün kavuşurlar.

Bugün 3002'yi yükleyenlere ise OTA gelmez.
Çünkü muhtemelen bu sürüm numarasıyla yayınlanacak.
OTA'yı almak için 3001'e döneyim diye uğraşmanıza gerek yok. Aynı şeyler gelecek, macera aramayın.

Umarım tüm sorularınıza yanıt olmuştur.

dakamon

dakamon

Üye
Şimdi tamam oldu :) umarım sinirlenmiyorsunuzdur :) sizi sorulara boğuyorum

• Beğen
Tepkiler: Whykardesim
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Est. yardımcı olmak görevimiz.
Ancak gerek Lumia 920 gerekse Lumia 820 sahibi olup tüm özelliklere kavuşmuş olanların OTA beklemesine ya da OTA'yı dert etmesine gerek yok. OTA'dan aynı şey gelecek.

Lumia 620'cilerin ise hakkıdır elbette umut etmek. Çünkü gelmeyen bazı özellikler var.

Ya Lumia 520 ve 720 sahipleri ne yapsın. Sonradan çıkan telefonlar oldukları için süt oğlan muamelesi görüyorlar.
İnşallah onlara da bir an önce NSU veya OTA üzerinden güncelleme sunulur.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ancak gerek Lumia 920 gerekse Lumia 820 sahibi olup tüm özelliklere kavuşmuş olanların OTA beklemesine ya da OTA'yı dert etmesine gerek yok. OTA'dan aynı şey gelecek.

Lumia 620'cilerin ise hakkıdır elbette umut etmek. Çünkü gelmeyen bazı özellikler var.

Ya Lumia 520 ve 720 sahipleri ne yapsın. Sonradan çıkan telefonlar oldukları için süt oğlan muamelesi görüyorlar.

inş amin subaneke daha devam edebilirim :D

dakamon

dakamon

Üye
Amberden sonra telefon telefon depolama alanı bölümündeki diğer bölümü 1.68 gb gösteriyor kapasite kontrolündeki de 703 mb gösteriyor. Hani diğer bölümü azalacaktı hala yüksek değerlerde bende.

anliatamer

Üye

Sonuçta Biz Lumia 720 ve 520 sahipleri üvey evlatlarız :(

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Sabır tükendi neredeyse ota dan ümidi kesecem artık

ferit.61

ferit.61

Üye
Sabır tükendi neredeyse ota dan ümidi kesecem artık

Sabırla bende bekliyorum kardeş OTA yı ama gerçekten iyice daraldım bu konuda.
Bir işi beceremiyorlar arkadaş. Şaka gibi geliyor bazılarımız farkında bazılarımız değil belki ama GDR2 de gözle görülür bir değişiklik yok belki bir kaç istisna haricinde hepimiz biliyoruz, daha çok sistemsel vs... Bir Nokia var Allah' tan Amber ile en azından bir kaç güzellik olacak.
Şimdi buradan anladığım Microsoftun neredeyse (Porticoyu saymıyorum tırı vırı idi) 1 sene sonra verdiği güncellemede de doğru düzgün birşey yokken şurada 2014 ün Ocak Şubat' ı na ittire kaktıra 5-6 aylık zaman var.
İnanıyor musunuz 8.1 veya Blue gelecek Ocak Şubat gibi...
Ben inanmıyorum ki umarım gelir sürpriz olurda.

Birde NSU VS.. den güncellemeyi yapan arkadaşlarıma sorum var ;
Biliyoruz zil sesi ile müzik çaların sesi birbirinden ayrılmamış, bu güncelleme ile düzeldi mi acaba ?
Bunu hep soracaktım unutuyordum.

n000k

n000k

Üye
Biliyoruz zil sesi ile müzik çaların sesi birbirinden ayrılmamış, bu güncelleme ile düzeldi mi acaba ?

Yok dostum bir değişiklik..

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Sabırla bende bekliyorum kardeş OTA yı ama gerçekten iyice daraldım bu konuda.
Bir işi beceremiyorlar arkadaş. Şaka gibi geliyor bazılarımız farkında bazılarımız değil belki ama GDR2 de gözle görülür bir değişiklik yok belki bir kaç istisna haricinde hepimiz biliyoruz, daha çok sistemsel vs... Bir Nokia var Allah' tan Amber ile en azından bir kaç güzellik olacak.
Şimdi buradan anladığım Microsoftun neredeyse (Porticoyu saymıyorum tırı vırı idi) 1 sene sonra verdiği güncellemede de doğru düzgün birşey yokken şurada 2014 ün Ocak Şubat' ı na ittire kaktıra 5-6 aylık zaman var.
İnanıyor musunuz 8.1 veya Blue gelecek Ocak Şubat gibi...
Ben inanmıyorum ki umarım gelir sürpriz olurda.

Sana tamamıyla katılıyorum. Yani bence de 2014 ün ocak/şubat ında gelecek olan 8.1 önce nisan/mayısa, sonra da haziran/temmuza ve arkasından ağustosa kadar sarkacaktır. Ağustosta da ucundan koklat ve geri çek diyerek Eylül başına sarkabilirde :P. Kabul ediyorum biraz abarttım belki ama en azından ocak veya şubat olmayacağına inanmaya başladım diyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: ferit.61
alasulumurat

alasulumurat

Üye
Sana tamamıyla katılıyorum. Yani bence de 2014 ün ocak/şubat ında gelecek olan 8.1 önce nisan/mayısa, sonra da haziran/temmuza ve arkasından ağustosa kadar sarkacaktır. Ağustosta da ucundan koklat ve geri çek diyerek Eylül başına sarkabilirde :P. Kabul ediyorum biraz abarttım belki ama en azından ocak veya şubat olmayacağına inanmaya başladım diyebilirim.

şu haliyle bile WP süper. 3ay WP kullanıp ardından android alın elinize farkı anlarsınız. Android iğrenç geliyor :)

• Beğen
Tepkiler: Whykardesim
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Windows Phone arayüzüne alıştıktan sonra diğer sistemler bana oyuncak gibi görünür oldu :kıskıs:

Whykardesim

Whykardesim

Üye
braayn

braayn

Üye

Flash CAndır :)

dakamon

dakamon

Üye
Beyler bu sefer istemeyerek yazıyorum bunu ama 8.1 de gecikme olmayacağı kanaatindeyim. Bunu birazda gdr3 ile anlarız eğer söylendiği gibi ekim kasım gibi verirlerse 8.1 de ocak şubat gibi verilir. Normalde 8.1 zaten ekim kasım gibi verilecekti ve ocak şubata ertelediler bağzı sorunlar yüzünden heralde daha da ertelemezler. Umarım şöyle bir gaflete düşmez MS ulan 2015 te bitiriyoruz desteği WP8 i sallayalım biz WP9 için çalışalım derlerse yandık işte o zaman :) 8.1 i de geciktirebilirler hatta 8.1 den sonra daha bi güncelleme alamayablirizde. Bu köt senaryoydu :)

luckysleven

luckysleven

Üye
Beyler bu sefer istemeyerek yazıyorum bunu ama 8.1 de gecikme olmayacağı kanaatindeyim. Bunu birazda gdr3 ile anlarız eğer söylendiği gibi ekim kasım gibi verirlerse 8.1 de ocak şubat gibi verilir. Normalde 8.1 zaten ekim kasım gibi verilecekti ve ocak şubata ertelediler bağzı sorunlar yüzünden heralde daha da ertelemezler. Umarım şöyle bir gaflete düşmez MS ulan 2015 te bitiriyoruz desteği WP8 i sallayalım biz WP9 için çalışalım derlerse yandık işte o zaman :) 8.1 i de geciktirebilirler hatta 8.1 den sonra daha bi güncelleme alamayablirizde. Bu köt senaryoydu :)

yanlış hatırlamıyorsam burada daha önce bir haber verilmişti ve haber de w9 un şu anki mevcut cihazlarla uyumlu olacağı söylenmişti. Yani ios güncellemeleri gibi

Üst Alt