WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
100 kb ile çok uzun zamanda iner :) 3 saate iner

- - - Eklendi - - -

Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun o zaman :) Cumhur ve diğer OTA'cı alemi artık OTA'yı beklemek için bahane kalmadı galiba ha ne dersiniz?:D:D

Valla sizi satmıştım ve data sensi alamamıştım şimdi bende mecburen otayı bekliyorum :D otada sürüm numarası farklı olduğu için 3002 li güncellemeyi alabileceğim sırf data sense içinde flasha gerek yok otaya gelene kadar glance çift tıklama fm radyo beni idare eder :D

Serhanas35

Üye
arkadaslar soruyorum kb ama nsu acılmıyo bende 520 ye geldimi nsu adan falan_? :D

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar şimdi önce piyasaya sürdüğü ürünlere öncelik vermesini biraz doğru karşılamak lazım eğer bu işin bir test süreci varsa siz neyden başlardınız bende ilk önce 920 den sonra 820 sonra 620 sonra 720 520 yada adamlar diyecekki eğer aynı anda yayınlanmasını istiyorsanız direk herkese eylül sonunda verelim diyecek o zamanda 920 820 620 sahiplerini beklettmiş olacaklar :) adamlar yaptıkça salıyor piyasaya :D sabır :) bi arakdaş demişti biz 8 9 aydır bekliyorken siz 3 4 aydır bekliyorsunuz :) yani önce kimin alması lazım şöyle bir durumda? :)

• Beğen
Tepkiler: Whykardesim
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Tek bahanem iş yoğunluğum.

Rahat olsam anında basardım flaşı ilk çıktığı gün :D sonunda itiraf ettim :kıskıs:

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
920 ye geldi suan yazılım cihaza yükleniyor bakalım data sense var mı?
720 ye de güncelleme gördü ama ekstra hiç bi özellik gelmedi???

dakamon

dakamon

Üye
920 ye geldi suan yazılım cihaza yükleniyor bakalım data sense var mı?
720 ye de güncelleme gördü ama ekstra hiç bi özellik gelmedi???

Bunlar otaya mı geldi nsu dan mı bahsediyorsun?

dakamon

dakamon

Üye
Sanırım 720 ciler nsu için biraz daha bekleyecekelr oda yakında nsu ya düşer. Procami de 620 bile yüklediler tabiki sizde 720 ye yüklersiniz kaçak yollardan ama ön şart telefonunuzda amber güncellemesinin yüklü olması lazım.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Sanırım 720 ciler nsu için biraz daha bekleyecekelr oda yakında nsu ya düşer. Procami de 620 bile yüklediler tabiki sizde 720 ye yüklersiniz kaçak yollardan ama ön şart telefonunuzda amber güncellemesinin yüklü olması lazım.
yükledim ama

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar yorum yaparken insanları tam ve doğru bilgilendirelim lütfen.
Zaten bu güncelleme konusunda sinirler gergin ve hassasiyet üst düzeyde.

Toparlarsak;

-Bugün Lumia 820'lere ve Turkcell Rom'lu Lumia 920'lere küçük bir sürüm değişikliği ile NSU üzerinden DataSense geldi. (Öncekinde sadece Global Romlulara gelmişti)

-Global Rom'lu Lumia 920'lerde ve Lumia 620'lerde henüz bir değişiklik yok.

-Lumia 720 ve Lumia 520 için de henüz bir değişiklik yok. Güncelleme gelmedi.

-Ve son olarak OTA güncellemesi henüz hiçbir cihaz için resmi olarak başlamadı.

Nokta bitti.

• Beğen
dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar yorum yaparken insanları tam ve doğru bilgilendirelim lütfen.
Zaten bu güncelleme konusunda sinirler gergin ve hassasiyet üst düzeyde.

Toparlarsak;

-Bugün Lumia 820'lere ve Turkcell Rom'lu Lumia 920'lere küçük bir sürüm değişikliği ile NSU üzerinden DataSense geldi. (Öncekinde sadece Global Romlulara gelmişti)

-Global Rom'lu Lumia 920'lerde ve Lumia 620'lerde henüz bir değişiklik yok.

-Lumia 720 ve Lumia 520 için de henüz bir değişiklik yok. Güncelleme gelmedi.

-Ve son olarak OTA güncellemesi henüz hiçbir cihaz için resmi olarak başlamadı.

Nokta bitti.

Şu an şöyle bir şey sormak istiyorum geçen sizin teamwieverden benim için yaptığınız güncelleme 3001 sürümdü yani ben global romlu cihaz kullanıyorum demek değilmiydi bu? siz diyorsunuz ki bu gün gelen turkcell romlular için di onlara data sense yoktu diye.3001 olan güncellemede bende de data sense yoktu ben turkcell romlu mu kullanıyorum? çünkü banada göründü 3002 güncellemesi nsu dan. Kafam karıştı şu duruma valla.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Şu an şöyle bir şey sormak istiyorum geçen sizin teamwieverden benim için yaptığınız güncelleme 3001 sürümdü yani ben global romlu cihaz kullanıyorum demek değilmiydi bu? siz diyorsunuz ki bu gün gelen turkcell romlular için di onlara data sense yoktu diye.3001 olan güncellemede bende de data sense yoktu ben turkcell romlu mu kullanıyorum? çünkü banada göründü 3002 güncellemesi nsu dan. Kafam karıştı şu duruma valla.

Bildiğim kadarıyla Turkcell Rom'luya NCS üzerinden Global Rom bile flaşlasanız, daha sonra yeni bir güncelleme geldiğinde yada sürüm değiştiğinde programlar cihazın önceden esasen Turkcell romlu olduğunu anlıyor ve Turkcell rom güncellemesini gösteriyor.

Ayrıca yanlış bilmiyorsam Lumia 820 TR'lerin hiç birinde DataSense yoktu zaten.
Lumia 820'nin Turkcell'e özel Rom'u yok.
Lumia 820'lerin ülkemiz için sadece Global Rom'u var ve ona da bugün DataSense geldi. Turkcell ile ilgisi yok.

Lumia 920'lerin ise Global TR varyantı ve Turkcell varyantı olmak üzere 2 sürümü var.
Bunlardan global olanına herşey gelmişti (+).
Turkcell Rom'lu olanda ise DataSense yoktu. Bu kısma da bugün geldi.

dakamon

dakamon

Üye
Peki ben turkcell romlumuymuşum? bi gün önce bana görünen güncelleme 3001 di?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
  • Beğen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Peki özgür bey otaya gelince yine güncelleme alırmıyım 3001 ken.

OTA'da tekrar sürüm değişikliği olmazsa oradan güncelleme alamazsınız.
Ki zaten DataSense de gelmişse gelecek bir şey kalmamıştır.
Bundan sonra Lumia 820 için sürüm değişikliği olacağını sanmıyorum.

Darısı Lumia 620 kullananların başına olsun.
Umarım onlara da önümüzdeki günlerde eksiklik giderme amaçlı sürüm değişikliği gelir.

dakamon

dakamon

Üye

OTA'da tekrar sürüm değişikliği olmazsa oradan güncelleme alamazsınız.
Ki zaten DataSense de gelmişse gelecek bir şey kalmamıştır.
Bundan sonra Lumia 820 için sürüm değişikliği olacağını sanmıyorum.

Darısı Lumia 620 kullananların başına olsun.
Umarım onlara da önümüzdeki günlerde eksiklik giderme amaçlı sürüm değişikliği gelir.

Özgür bey hani bendeki 3001 de bu gün gelen 3002 ya bu sürüm değişikliği değilmidir acaba? Yani otadan gelen 3002 diye gelmezmi şu saaten sonra eğer öyle gelirse güncellemeyi alırmıyız biz flash yapıp 3001 sürümlü olanlar?

Üst Alt