WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
arkadaşlar kafama takılan birşey oldu hani amber öyle ahım şahım bir değişiklik sağlayacak güncelleme değil bu kadar uzatmaları biraz düşündürdü beni topu topu bir kaç özellik geldi ve sistem iyileştirmesi ahh bu sistem Nokiaya özel olaydı şimdi Gdr3 çoktan almıştık 2014 ün ilk çeyreğide 8.1 'i bekliyor olacaktık şahsi fikrim bu yönde ama

alasulumurat

alasulumurat

Üye
beyler böyle bir haber verildi nedir anlayanlar anlatabilir mi :)

Nokia is slowly rolling out itsAmber firmwarebundled with Microsoft's GDR2 update, but it's no fun having to keep checking your phone every few hours, seeing whether or not you've got a notification to update. Nokia has decided to whip up a solution and has released a page for consumers residing in Europe to receive a hint as to when their Lumia Windows Phones will be bumped to the latest version.

Much like theUS version, it's super easy to check with "coming soon," "waiting for approval," and "available" stating where the process is held at. The company has said that consumers should have the Amber + GDR2 update by the end of September, but we know well how exciting it can be to know you're on the verge of receiving improvements and additional features for your mobile device.

It's not an exact date provider, but at least you'll know how close you are. Head on over to Nokia's website to check out when you're getting the Amber / GDR2 update combo.

Source: Nokia

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
beyler böyle bir haber verildi nedir anlayanlar anlatabilir mi :)

Nokia is slowly rolling out itsAmber firmwarebundled with Microsoft's GDR2 update, but it's no fun having to keep checking your phone every few hours, seeing whether or not you've got a notification to update. Nokia has decided to whip up a solution and has released a page for consumers residing in Europe to receive a hint as to when their Lumia Windows Phones will be bumped to the latest version.

Much like theUS version, it's super easy to check with "coming soon," "waiting for approval," and "available" stating where the process is held at. The company has said that consumers should have the Amber + GDR2 update by the end of September, but we know well how exciting it can be to know you're on the verge of receiving improvements and additional features for your mobile device.

It's not an exact date provider, but at least you'll know how close you are. Head on over to Nokia's website to check out when you're getting the Amber / GDR2 update combo.

Source: Nokia

Kısaca özetleyeyim; İkide bir telefonunuzun güncelleme kısmına girip aşındırmanıza gerek yok, güncelleme geldiği zaman zaten bildirim alacaksınız. Ayrıca Nokia kullanıcıların güncellemeyi takip edebilmesi için bir sayfa oluşturdu. Buradan güncellemenin ne aşamada olduğunu görebiliyorsunuz. Tüm kullanıcılar Eylül ayı sonuna kadar Amber&GDR2'yi almış olacaklar diyor. Kesin bir tarih verilmese de en azından güncellemeye ne kadar yakın olduğunu görmek açısından düzel bir sayfa diyor bla bla bla...

Falan filan... Bildiğimiz şeyler yani. Birebir çevirmeye gerek duymadım.

Geçen gün paylaştığımız siteden bahsediyor.

dakamon

dakamon

Üye
O değilde adamlar waiting for aproval dan comming soon oldu diye seviniyorlar ameleler bizde kaç gündür comming soon yazıyor hala gelmedi :D

Raiun

Üye
My Nokia Lumia 820 is now running official MS GDR2 *** Nokia Amber update via OTA
Woohoo!!
All files came in a single update!
Next on line is Nokia Lumia 620 India. This week!

Bazı yerlerde OTA başlamış duyumları aldım.

technicker

technicker

Üye
l820 nsu ile güncelledim . Data sens geldi bana

dakamon

dakamon

Üye
Güncellemenin son 4 hanesini yazarmısın?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
My Nokia Lumia 820 is now running official MS GDR2 *** Nokia Amber update via OTA
Woohoo!!
All files came in a single update!
Next on line is Nokia Lumia 620 India. This week!

Bazı yerlerde OTA başlamış duyumları aldım.

Hindistan'da Lumia 920 ve 820 için başlamıştı zaten.

Bu listede India diye bakarsanız görürsünüz.

dakamon

dakamon

Üye
Özgür bey arakdaş milletin wpcentral yaptığı yorumları takip ediyor anlaşılan bende takip ediyorumda şu an geldiğinden bahsediyorlar sanki. Yani şu an indiriyorum diyen var.

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Bildirim ışığı vaarmeı ra

dakamon

dakamon

Üye
Versiyon değil beyler adam telefonu TİM den almış turkcell romlu. Demekki data sense Turkcell rom a gelecek 820 lerde

sinansoyu

Üye
benim neredeyse tüm bellek oyun doluydu. bütün boyutlu ve paralı Xbox gameloftlar dahil. hepsini yüklemesi 1 saatten az sürdü. internet hızıyla da alakalı tabi. 20 megabit fiber var. yaklaşık 40 dakikada her şeyi yükledim tekrar.
yüklesin dursun diyorsunda.çok uygulama oyun varsa bazen sabaha kadr yüklemeye çalışıyor.otayla öyle değil ama işte,2saatte yükleniyor.flaş mı,Allah uzak tutsun benden.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Yok diğer Okan sen değil :D O kendini biliyor :p :D Sen yapmıştın yanlış hatırlamıyorsam önceden:oke:

Yok abi bende yapmadım.O tür yolları yapmaktan nsu flan korkuyorum o yüzen OTA cıyım bende :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
3047.0000.1328.3002

yalnız radyo gelmemiş sanırım.

edit: tamam radyo da var

Lumia 820 için NSU'ya yeni bir sürüm düşmüş olabilir mi acep :hmmm
Data Sense'i tamamlamışlardır belki.

Not: Lumia 920 için yenilik yok sakin olun :kıskıs:
Ancak 820'yi flaşlayanlar ya da NSU'dan yükleyenler bir kontrol etsin.

• Beğen
Tepkiler: frogan
dakamon

dakamon

Üye
Şöyle söylemek istiyorum bence turkcell romlulara geldi data sense

Üst Alt