Valla bende kurmaya çalıştım beceremedim sen bilirsinama amberin var zaten ama sen bilirsin ya data sense için bi kumar olabilir güncellemek belki gelir belki gelmez gelirse güzel olur gelmezse de hem procam gidecek hemde telefon sıfırlanacak

sakin ol kerdeş herşeyin sonu sabırArkadaş bu nokia ne cins ya 620'ye çif tıkı vermez 820'ye data sense'yi vermez 520 ile 720'nin daha amberini vermedi bu nedir yaa![]()

çok tuhaf. Allah wp8 cilerin yardımcısı olsun
ms ve nokia ya kuvvet versin 
Gökçen yine döktürmüşsün kardeşEllerine sağlık
![]()

valla arkadaşlar ben siyah 920 ye 3047.0000.1326.2001 sürümünü flashladım. nsu da gelen güncelleme de aynı kodlu. bütün özellikler çalışıyor. çok memnunum. ayrıca Nokia pro cam ve Nokia video trimmer da yükledim. öttürüyor döktürüyor. hiç bir sıkıntım yok. tabi teknik bilgisi yeterli olmayanlar riske girmesin OTA beklesin derim yine de.

Uygulamaları tekrar yüklemek işkence olmasa![]()
Uygulamaları tekrar yüklemek işkence olmasa![]()
Henüz Ota Üzerinden Verilmedi Abi.ya arkadaşlar biri bilgi verebilirmi ne oldu bu cihazlara gelecek güncelleme geldide biz mi fransız kaldık malum türkcell rom benim cihaz o yüzden oto gelecek güncelleme geldimi gelmedimi yada ne zaman gelecek
ya arkadaşlar biri bilgi verebilirmi ne oldu bu cihazlara gelecek güncelleme geldide biz mi fransız kaldık malum türkcell rom benim cihaz o yüzden oto gelecek güncelleme geldimi gelmedimi yada ne zaman gelecek
Artık benimde Amberim varbulutsuzgece yardımlarından dolayı teşekkürler

yedeğin varsa başlangıçta seç. wi-fi ı aç yüklesin dursun.