WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Arkadaş bu nokia ne cins ya 620'ye çif tıkı vermez 820'ye data sense'yi vermez 520 ile 720'nin daha amberini vermedi bu nedir yaa :off:

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
Valla bende kurmaya çalıştım beceremedim sen bilirsin :) ama amberin var zaten ama sen bilirsin ya data sense için bi kumar olabilir güncellemek belki gelir belki gelmez gelirse güzel olur gelmezse de hem procam gidecek hemde telefon sıfırlanacak

böyle iyiyim hocam :D

ÖEY

ÖEY

Üye
Gökçen yine döktürmüşsün kardeş :D Ellerine sağlık :alkis

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
dakamon

dakamon

Üye
Valla data sense bence GDR2 nin en sağlam getirisiydi ama 820 de aktif değil. Gerçekten tuhaf şeyler yaşıyoruz Wp8 ve nokia ile. Sistemin eksikliğine dem vurmak tan ziyade asıl sorunumuz zar zor gelen güncellemelerin de eksik gelmesi :) çok tuhaf. Allah wp8 cilerin yardımcısı olsun :D ms ve nokia ya kuvvet versin :D

• Beğen
Tepkiler: Whykardesim ve ÖEY

sinansoyu

Üye
valla arkadaşlar ben siyah 920 ye 3047.0000.1326.2001 sürümünü flashladım. nsu da gelen güncelleme de aynı kodlu. bütün özellikler çalışıyor. çok memnunum. ayrıca Nokia pro cam ve Nokia video trimmer da yükledim. öttürüyor döktürüyor. hiç bir sıkıntım yok. tabi teknik bilgisi yeterli olmayanlar riske girmesin OTA beklesin derim yine de.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
valla arkadaşlar ben siyah 920 ye 3047.0000.1326.2001 sürümünü flashladım. nsu da gelen güncelleme de aynı kodlu. bütün özellikler çalışıyor. çok memnunum. ayrıca Nokia pro cam ve Nokia video trimmer da yükledim. öttürüyor döktürüyor. hiç bir sıkıntım yok. tabi teknik bilgisi yeterli olmayanlar riske girmesin OTA beklesin derim yine de.

Uygulamaları tekrar yüklemek işkence olmasa :hmmm

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
ya arkadaşlar biri bilgi verebilirmi ne oldu bu cihazlara gelecek güncelleme geldide biz mi fransız kaldık malum türkcell rom benim cihaz o yüzden oto gelecek güncelleme geldimi gelmedimi yada ne zaman gelecek

respection123

Üye
ya arkadaşlar biri bilgi verebilirmi ne oldu bu cihazlara gelecek güncelleme geldide biz mi fransız kaldık malum türkcell rom benim cihaz o yüzden oto gelecek güncelleme geldimi gelmedimi yada ne zaman gelecek
Henüz Ota Üzerinden Verilmedi Abi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Hâlâ aynı.

umutorer

Üye
Artık benimde Amberim var :) bulutsuzgece yardımlarından dolayı teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

realname11

Üye
Çoğu ülkelerde 820 lerede verilmiş, bize kimbilir ne zaman verirler :kotu:

Serhanas35

Üye
Bize çikmaz ayin son çarşambasi dsamksksk:d

ulyssesmoore

Üye
Artık gelmeli güncelleme

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
bilgileriniz için teşekkürler

n000k

n000k

Üye
yedeğin varsa başlangıçta seç. wi-fi ı aç yüklesin dursun.

yüklesin dursun diyorsunda.çok uygulama oyun varsa bazen sabaha kadr yüklemeye çalışıyor.otayla öyle değil ama işte,2saatte yükleniyor.flaş mı,Allah uzak tutsun benden.

Üst Alt