520 tık yok baktım gelmemiş.
kimnilir windows phone 8.1 guncellemesini kaç yıl sonra verir belkide vermez 
Arkadaşlar bu saatten sonra beklemeyin flaşlayın gitsin radyo bile dinledim ben![]()

aynen flaş bile yok neden vermiyolar bu iki telefona daha anlamadım yaFlash olsa flashlıcam 520 oda yok![]()
ne zaman verirse artıkValla bende flashlayacaktım o kadar sabreden ben bile flash çakacaktım ama allahın bi hikmetimi nedir telefonu bir türlü prgrama tanıtamadım. Program telefonu bağlı olarak görmedi. Ne yaptıysam olmadı![]()
![]()
aynen flaş bile yok neden vermiyolar bu iki telefona daha anlamadım yane zaman verirse artık
masaüstü pc kullaniyorsan usb girişi olarak arkada bulunan usb girişlerine takmayi dene. Zaten ncs ve nsu bglanti yollarini usb1-usb2 diye adlandirir. Eger uygulamanin gormedigi bir usb seri yoluna kabloyu baglarsan dogal uygulama telefonunu gormez.
eger telefon da acikken gormuyorsa buyuk ihtimalle kablodandir. Ya kablo orjinal kullanmiyorsun ya da kabloda hata var. Buraya kadar anlattiklarina gore cihazin gorunmesi gerekiyor.Laptop kullanıcısıyım her girişe taktım olmadı
eger telefon da acikken gormuyorsa buyuk ihtimalle kablodandir. Ya kablo orjinal kullanmiyorsun ya da kabloda hata var. Buraya kadar anlattiklarina gore cihazin gorunmesi gerekiyor.
Bence kabloda bi sıkıntı yok sıkıntı yazılımsal olmalı başka bilgisayarda da denemek lazım.
Ben daha önce defalarca yapıp sonuç alamadığım bir işlemi tekrar yapıp sonuç aldığımı hatırlıyorum. PC'yi kırmamak için kendimi zor tutmuştum.
O kadar bekledin birkaç gün daha bekle. Sonuçta hayat meselesi değil. Ufkuna güneş gibi de doğmayacak bu güncelleme. Kasma yani

Sen Nokia ve bu flaş işiyle ilgili ne kurduysan pcden kaldır. Ama kaldırırken bu your uninstall gibi köke kadar her şeyi silen kaldıran programlardan birini kullan. Sonra bir restart çek. Ardından doğru sıralama ile (geçen sayfalarda biri söylemişti ben unuttum şimdi) programları kur ve bir kez daha dene. PC ve Windows bu bahsettiğimiz. Her an her şey olabilir![]()
Ben daha önce defalarca yapıp sonuç alamadığım bir işlemi tekrar yapıp sonuç aldığımı hatırlıyorum. PC'yi kırmamak için kendimi zor tutmuştum.
VEYA; boş ver yapma flaşlamaO kadar bekledin birkaç gün daha bekle. Sonuçta hayat meselesi değil. Ufkuna güneş gibi de doğmayacak bu güncelleme. Kasma yani
![]()
![]()

eylül sonu diyolar ama okadarda olmaz heralde testler bitti niye vermiyosa ? cuma günü wercek dediler ama vermezlerrrrlumia520&720 sahiplerinden ricam lutfen biraz daha sabirli olun. 9-10 aylik telefon kullanip bu guncellemeyi bekleyenlerle 1-2 aylik telefonlari ayni donemde guncellememeleri dogaldir. Kaldi ki lumia520 ve Lumia720 icin de testler bitirildi ve Microsoft onayi bekleniyor. O da cok surmez lumia620&820&920 akabinde lumia520&720 lere de guncelleme verilecektir.