dakamon
Üye
Amber nedir senin derdin GARDAŞŞŞŞ
Neden gelmedin ???

kusura bakma ama bu yazdıklarından sonra sana diyebileceğim tek şey bu konularda acemisin galiba. 5 ağustos ta çıkan amber i ben de yukledim ve şuan ekstralar+bilgi kısmına girdiğimde senin vermiş olduğun 2. Resimdeki gibi. İlk resimle ikinci resim arasındaki fark muhtemelen flash attıktan sonra mağazaya girip gerekli güncellemeleri yapmadığın için. ota yı bekleyenler acelesi yoksa beklesinler ama sanmasınlar ki farklı bir guncelleme alacaklar. Bana gore Yazılımın erken verilmesinin tek nedeni piyasaya surup geri bildirim yoluyla buyuk bir hata olup olmadığını kontrol etmekti. temiz, stabil bir cihaz isteyenler ve erinmeyenler flash atsınlar...Arkadaşlar 5 ağustosta ilk kez bildiğiniz üzerine amber guncellemesi çıktı ve daha sonra guncelleme microsoft tarafından kaldırıldı.Bu akıllarda soru işareti yarattı ki artık oto üzerinden gelicek diyemi kaldırıldı yoksa guncelleme hatalımıydı ve en önemlisi önceki amberi ben yukledim bu son çıkan amberi yuklememe gerek var mı diye benim dahil ve herkesin aklında soru işareti oluşturdu.Kısaca konumu toparlıcak olursam ilk çıkan amber ile bu son çıkan amber ikiside aynı şey mi diye sorarsanız cevabım farklı olur neden, resimlerde sürüm notları farklı ve extra 1-2 şey gelmiş ve önceki amberi yuklediğimde donmalar yaşanmaktaydı ve en son çıkan amberi yuklediğimde ise sistem daha kararlı ve daha iyi çalışmaktadır.
ilk amber
son amber
Arkadaşlar 5 ağustosta ilk kez bildiğiniz üzerine amber guncellemesi çıktı ve daha sonra guncelleme microsoft tarafından kaldırıldı.Bu akıllarda soru işareti yarattı ki artık oto üzerinden gelicek diyemi kaldırıldı yoksa guncelleme hatalımıydı ve en önemlisi önceki amberi ben yukledim bu son çıkan amberi yuklememe gerek var mı diye benim dahil ve herkesin aklında soru işareti oluşturdu.Kısaca konumu toparlıcak olursam ilk çıkan amber ile bu son çıkan amber ikiside aynı şey mi diye sorarsanız cevabım farklı olur neden, resimlerde sürüm notları farklı ve extra 1-2 şey gelmiş ve önceki amberi yuklediğimde donmalar yaşanmaktaydı ve en son çıkan amberi yuklediğimde ise sistem daha kararlı ve daha iyi çalışmaktadır.
ilk amber
son amber
Ya bir şey sorcam ben de ncs programını kurdum ama telefonu görmüyo program. Driverlarımın hepsi de yüklü. Başka bir aleti bilgisayara bağlayınca görüyor bir sıkıntı olmuyor. Bi yardıme derseniz iyi olur millet.
destek yazilim bölümünde konusu var.oradan bakabilirsiniz.dead flash atma diye
normal flash atsaydı atardımFlashın bide dead flashı mı var normal flash yapma imkanım yokmu?
- - - Eklendi - - -
Şu anda baktım da dead flash konusu beni kesseler o kadar uğraşa girmem açıkcasınormal flash atsaydı atardım
Nokia Software Updater for Retail de 820 için güncelleme gözüküyor
- - - Eklendi - - -
Nokia Software Updater for Retail de 820 için güncelleme gözüküyor

nsu da herzamsn güncelleme gözükür zaten![]()
biliyodumda deniyim bakıyım siz biliyomusunuz dedim
demekki sorun bende
bendekinin sonu 0001le bitiyo global rom dimi ? şimdi güncellesem otadan farkı olmucak sanırım otayı beklemek gereksiz gelmeye başladı iyiceip adresini değiştiriceksinArkadaşlar ya amber güncellemesi yapcam işte herkesin yaptığı gibi nsu for retail uygulamasından yapılmıyormu bu allah aşkına. İşte telefonu bilgisayara bağladım ekranda sürekli aleti bilgisayara bağlayın animasyonu oynayıp duruyor.

onda da aynı hata. usb bağla ekranında kalıyor. surum 3.0.8
nsukara kara düşünüyorumota ile flashlama arasındaki o ince çizgi üzerindeyim.
gecenin bi saati can sıkıntısı.
allah sonumuzu hayır etsin.
![]()