WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
nsu'yu indiriyorum ben de oh be geldiyse problem yok :D

Dementor61

Üye
L820 amberi yüklemiştim. Güncelle çıktı. Ama no aynıydı. Güncelle dedim değişen bir şey olmadı

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Hollanda fransa almanya derken en son bize gelecek belli bizi yine satışta sona bıraktıkları gibi güncellemede de sona bırakıyorlar

gkhntlbs

Üye
geldi sanada gelmiş olmasın ben yüklüyorum

efege

Üye
Ayarlar/Telefon güncellemeleri sekmesinde ne zaman gözükür?

n000k

n000k

Üye

enginkaya35

Üye
L-820 için Nokia Software Updater de "Aygıt Yazılımını 3047.0000.1328.3001 sürümüne güncelleyebilirsiniz diyor
bendeki mevcut sürüm 1232.5957.1308.0001 ne yapmamı önerirsiniz

dakamon

dakamon

Üye
Hollanda fransa almanya derken en son bize gelecek belli bizi yine satışta sona bıraktıkları gibi güncellemede de sona bırakıyorlar

Valla arkadaşım

bu siteden bi bak istersen almanyaya bile vermemişler :) sabır sabır :) zaten çoook geçiktirdiler bu yönden hepimiz şikayetçiyiz ama baktığında almanlardan daha iyi durumdayız :) 920 820 620 günceleme bekliyor gözüküyor bizde :) almanlarda sadece 2 telefon güncelleme bekliyor durumda :) listeyi bi incele :) İspanya biraz şanslı durumda avrupada italya allahlık durumda :D

bloodrap

bloodrap

Üye
Anladığım kadarıyla Nokia software updater ile gözüküyor şuan.Daha sonra mı telefonlara düşecek?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ooo sayfalar bayağı ilerlemiş, son durum nedir arkadaşlar sürüm numaralarında mutabakat sağlandı mı? :)

gkhntlbs

Üye
3047.0000.1326.2002 nolu bir güncelleme indiriyorum umarım budur?

enginkaya35

Üye
csH

csH

Üye
Arkadaslar 620mi flaslamaya karar verdim bize gelecegi yok 920 ve 820ye gelir bugunlerde neyse bikac sorun olcak
1. blackcemre arkadasimiz amber romunu paylasmisti eger bi sorun cikarsa su anki 1308 romunu nerden bulabilirim
2. Windows 7 ultimate ve windows 8 pro 64bit kullaniyorum flaslama islemini hangi sistemde yapayim
3. 620yi flaslayip sorun yasayan oldu mu izlenimlerinizi paylasabilir misiniz
4. Internetim yok romu ve gerekleri programlari kafede indirip evde flaslcm intrnt baglantisi gerekmiyo diye biliyorm 5800i flaslarken gerekmiyodu bunda gerekir mi
Vereceginz cevaplar icin simdiden tesekkurler

gkhntlbs

Üye
şükür bakalım bende merak ediyorum telefonum nasıl olacak

dakamon

dakamon

Üye
Herkes flaşlamakta kararlı anlaşıan :D

gkhntlbs

Üye
son 1 dk

Üst Alt