WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Bildirimi bile geç verir bu WP8 canım :D

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Bence Nokia lumia 520 ye deger vermiyor amber bize yaramadı desenize :(

dakamon

dakamon

Üye
Ne alakası var arkadaşım :) bekle otayı otada gelecek :) serverara belli ürünlerin güncellemesini verdiler bence o bir denemeydi milletten geri bildirimleri almak için varsa bir hata düzeltmek için. Benim şahsi görüşüm tabi

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Güncellemeyi WP8.1 blueyle birleştirecekler galiba genşlerrr..

Ey nokia, BEYİN BEDAVA!!!!!!!

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Ne alakası var arkadaşım :) bekle otayı otada gelecek :) serverara belli ürünlerin güncellemesini verdiler bence o bir denemeydi milletten geri bildirimleri almak için varsa bir hata düzeltmek için. Benim şahsi görüşüm tabi

Katılmıyorum :nono:

BelaMonte

BelaMonte

Üye
ohh ben bir hafta öncesinden güncelledim bir fark olursa söyleyin yine güncellerim :aha:

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Telefonunuz güncel. Son denetleme: Biz sizi ararız.

• Beğen
Tepkiler: canfes
dakamon

dakamon

Üye
Belkide serverlara developerlar alsın yüklesinler diye açtılar bi sıkıntı varmı yokmu diye bide uygulamalarını gdr2 ye entegre edecek güncellemeleri yapsınalr diye olabilir. Çünkü çok kısa tuttular hemen geri çekmişlerdi güncellemeleri

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
güncelmi diye sordum : neden ısrar ediyorsun böyle kullan yazısı çıktı

• Beğen
Tepkiler: ÖEY, sameet33 ve OttomaN TigeR
Murat Alper

Murat Alper

Üye
güncellemeyi bekleyen arkadaşlarımıza şu şarkı gelsin o zaman

[video=youtube;XZTdI-ercSI]http://www.youtube.com/watch?v=XZTdI-ercSI[/video]

:ehe:kop2::kop2::kop::kop:

SLH.55

SLH.55

Üye
520-620-720-820-920
hep 20 güncellemeyi de en geç ağustosun 20'sinde verirler inşallah :ehe

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
canfes

canfes

Üye
Artık telefondan ayarlara girince direk güncellemeyi denetliyo :D Nokia duy sesimiz artık...

sameet33

sameet33

Üye
evet arkadaşlar SON DAKİKA! Nokia bu sabah yaptığı görüşmede Amber+GDR2 güncellemesinin durumunu açıkladı. kullanıcılarından özür dileyen Nokia ve Microsoft ekibi net bir cevap vererek bütün herkesi şaşırttı. Nokia ve Microsoftun açıklamasına göre namıdeğer GDR2+Amber 15 Ağustos Perşembe günü gelmeyecek.

narnia16

narnia16

Üye
evet arkadaşlar SON DAKİKA! Nokia bu sabah yaptığı görüşmede Amber+GDR2 güncellemesinin durumunu açıkladı. kullanıcılarından özür dileyen Nokia ve Microsoft ekibi net bir cevap vererek bütün herkesi şaşırttı. Nokia ve Microsoftun açıklamasına göre namıdeğer GDR2+Amber 15 Ağustos Perşembe günü gelmeyecek.

:off: yapmayın böyle şakalar ya :)

ÖEY

ÖEY

Üye
Sanırım o Tayvan'daki l925 lansmanında söylenen şey doğru :hmmm Bizim güncelleme Ağustos sonu Eylül başına kalmış olabilir.

PureFood

PureFood

Üye
cihazı globale çevirdim uzun uğraşlar sonucu :D şimdi sıra bunda ver elini ikinci dead flaş :D :D

- - - Eklendi - - -

ayarlar > hakkında :

ürün yazılımı düzeltme numarası : 1232,5957,1308,0001 :naughty:

dakamon

dakamon

Üye
Valla arkadaşlar şaka yapmayın bence yaptığın her şaka size başka birşey olarak geri dönüyor olabilir söylim :D

ÖEY

ÖEY

Üye
Hadi bakalım kolay gelsin Harun:oke:

PureFood

PureFood

Üye
arkadaşlar çekinmeyin vurun flaşı :D benim buzdolabı ilk flaşını yedi. 5800 gibi cfw yüklesek şekilden şekle soksak ne iyi olur ha :D

Üst Alt