WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Eeee ne oldu bizim ambercik trafiğemi takıldı :ehe

Murat Alper

Murat Alper

Üye
telefonunuz güncel son denetleme : 2 saniye önce :ağlarım: :off:

braayn

braayn

Üye
An itibariyle güncelleme gelmedi.

ÖEY

ÖEY

Üye
rom indi inecek :naughty: :eller:

- - - Eklendi - - -

yüzde 20 şarjım var sakatlık çıkar mı ki acaba :D

- - - Eklendi - - -

C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products\RM-821\D66332C2_RM821_059Q9G3_1232.5951.1249.1001_047.vpl has invalid signature.

şöyle bir hata alıyorum ncs'de
Hatayı yanlış anlamadıysam hatalı imza diyor. Yani romla kurmak istediğin cihaz uyumsuz gözüküyor kardeşim.

- - - Eklendi - - -

Bu arada herkese günaydın :D An itibariyle gelen giden bir şey yok:hih:

PureFood

PureFood

Üye
Hatayı yanlış anlamadıysam hatalı imza diyor. Yani romla kurmak istediğin cihaz uyumsuz gözüküyor kardeşim.

- - - Eklendi - - -

Bu arada herkese günaydın :D An itibariyle gelen giden bir şey yok:hih:

Günaydın abicim, yüklemek istediğim rom global portico. türkcellden globale herkes dönüyor ben niye dönemiyorum of.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Herkese günaydın yine nöbet mutsuz bitmiş

- - - Eklendi - - -

Günaydın abicim, yüklemek istediğim rom global portico. türkcellden globale herkes dönüyor ben niye dönemiyorum of.

Harun ölü Flash atıcan yoksa olmaz

- - - Eklendi - - -

Bende bayramda aynı sürüme sgeri döndürdüm

PureFood

PureFood

Üye

adaş bilgisayardan dil ve bölge ayarlarını Amerika dili İngilizce yap tekrar başlat sonra programın sol tarafında açılan menü var orda programing seç geri kalanı özgürün konuyu takip et

herşey dediğin gibi abi problem yok, ama indirdiğim rom'un bir dosyasında şu hatayı veriyor ve nasıl çözeceğim bilmiyorum:

C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products\RM-821\D66332C2_RM821_059Q9G3_1232.5951.1249.1001_047 .vpl has invalid signature.

ardacumhur

ardacumhur

Üye

herşey dediğin gibi abi problem yok, ama indirdiğim rom'un bir dosyasında şu hatayı veriyor ve nasıl çözeceğim bilmiyorum:

C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products\RM-821\D66332C2_RM821_059Q9G3_1232.5951.1249.1001_047 .vpl has invalid signature.

ROM'u nereden indirdin?

PORTICO indirme sen dış sitelerden, 1308'i resmi yollardan indir Nokia sunucularından ;)

PureFood

PureFood

Üye

ROM'u nereden indirdin?

PORTICO indirme sen dış sitelerden, 1308'i resmi yollardan indir Nokia sunucularından ;)

mrclab.net

zaten onlar da nokia sunucularından alıyor, nds2.nokia.com yazıyor indirmelerde.. sorun da bu..

sorum olacak.

bende şu anda 1308 var zaten, global 1308'i yapmak istesem yazılım düşürme olmuyor sonuçta, değişiklik sadece yaızlımlar arasında. aynı yöntemle mi yapıcam ncs'de ?

ardacumhur

ardacumhur

Üye

mrclab.net

zaten onlar da nokia sunucularından alıyor, nds2.nokia.com yazıyor indirmelerde.. sorun da bu..

sorum olacak.

bende şu anda 1308 var zaten, global 1308'i yapmak istesem yazılım düşürme olmuyor sonuçta, değişiklik sadece yaızlımlar arasında. aynı yöntemle mi yapıcam ncs'de ?

Aynen ;)

Hem kapasite kontrolü falan kaybolmaz ;)

• Beğen
Tepkiler: PureFood
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Ölü Flash atarsan olur

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
Sağolun abiler, bugün artık fişini çekmek istiyorum şu ROM olayının.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Kolay gelsin

- - - Eklendi - - -

Telefonunuz güncel:son denetleme iki saniye önce

respection123

Üye
Herkese Günaydın :) Son Denetleme: 2 sn Önce :yuru

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Nokia Sana Sesleniyorum Duy Beni İki Elimde Yakanda Hem Bu Dünyada Hemde Öbür Dünyada Güncelleştirmeleri Vermiyon Peşindeyim Senin :megafon: :ehe

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
Kergitli

Kergitli

Üye
Amber Ağustos sonu beyler

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Ey Güncelleme Geldiysen 3defa Telefonlarımıza Bildirim Ver Kurtar Bizi Dertten :kop::islik

Üst Alt