Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence Nokia lumia 520 ye deger vermiyor amber bize yaramadı desenize
dakamon
Üye
Ne alakası var arkadaşım bekle otayı otada gelecek serverara belli ürünlerin güncellemesini verdiler bence o bir denemeydi milletten geri bildirimleri almak için varsa bir hata düzeltmek için. Benim şahsi görüşüm tabi
Ne alakası var arkadaşım bekle otayı otada gelecek serverara belli ürünlerin güncellemesini verdiler bence o bir denemeydi milletten geri bildirimleri almak için varsa bir hata düzeltmek için. Benim şahsi görüşüm tabi
ohh ben bir hafta öncesinden güncelledim bir fark olursa söyleyin yine güncellerim
Tacettinn
Üye
Telefonunuz güncel. Son denetleme: Biz sizi ararız.
dakamon
Üye
Belkide serverlara developerlar alsın yüklesinler diye açtılar bi sıkıntı varmı yokmu diye bide uygulamalarını gdr2 ye entegre edecek güncellemeleri yapsınalr diye olabilir. Çünkü çok kısa tuttular hemen geri çekmişlerdi güncellemeleri
dilmenibrahim
Üye
güncelmi diye sordum : neden ısrar ediyorsun böyle kullan yazısı çıktı
520-620-720-820-920
hep 20 güncellemeyi de en geç ağustosun 20'sinde verirler inşallah
canfes
Üye
Artık telefondan ayarlara girince direk güncellemeyi denetliyo Nokia duy sesimiz artık...
sameet33
Üye
evet arkadaşlar SON DAKİKA! Nokia bu sabah yaptığı görüşmede Amber+GDR2 güncellemesinin durumunu açıkladı. kullanıcılarından özür dileyen Nokia ve Microsoft ekibi net bir cevap vererek bütün herkesi şaşırttı. Nokia ve Microsoftun açıklamasına göre namıdeğer GDR2+Amber 15 Ağustos Perşembe günü gelmeyecek.
evet arkadaşlar SON DAKİKA! Nokia bu sabah yaptığı görüşmede Amber+GDR2 güncellemesinin durumunu açıkladı. kullanıcılarından özür dileyen Nokia ve Microsoft ekibi net bir cevap vererek bütün herkesi şaşırttı. Nokia ve Microsoftun açıklamasına göre namıdeğer GDR2+Amber 15 Ağustos Perşembe günü gelmeyecek.