Hatayı yanlış anlamadıysam hatalı imza diyor. Yani romla kurmak istediğin cihaz uyumsuz gözüküyor kardeşim.rom indi inecek![]()
- - - Eklendi - - -
yüzde 20 şarjım var sakatlık çıkar mı ki acaba
- - - Eklendi - - -
C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products\RM-821\D66332C2_RM821_059Q9G3_1232.5951.1249.1001_047.vpl has invalid signature.
şöyle bir hata alıyorum ncs'de
An itibariyle gelen giden bir şey yok
Hatayı yanlış anlamadıysam hatalı imza diyor. Yani romla kurmak istediğin cihaz uyumsuz gözüküyor kardeşim.
- - - Eklendi - - -
Bu arada herkese günaydınAn itibariyle gelen giden bir şey yok
![]()
Günaydın abicim, yüklemek istediğim rom global portico. türkcellden globale herkes dönüyor ben niye dönemiyorum of.
Herkese günaydın yine nöbet mutsuz bitmiş
- - - Eklendi - - -
Harun ölü Flash atıcan yoksa olmaz
- - - Eklendi - - -
Bende bayramda aynı sürüme sgeri döndürdüm
abi ncs'de dead flaş falan yazmıyor hiç ? no connection yaptım, özgür abinin konusundan bakarak, http://www.maxicep.com/windows-phon...-lumialara-dead-flas-nasil-atilir-828481.html
ama olmadı yine
adaş bilgisayardan dil ve bölge ayarlarını Amerika dili İngilizce yap tekrar başlat sonra programın sol tarafında açılan menü var orda programing seç geri kalanı özgürün konuyu takip et
herşey dediğin gibi abi problem yok, ama indirdiğim rom'un bir dosyasında şu hatayı veriyor ve nasıl çözeceğim bilmiyorum:
C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products\RM-821\D66332C2_RM821_059Q9G3_1232.5951.1249.1001_047 .vpl has invalid signature.
ROM'u nereden indirdin?
PORTICO indirme sen dış sitelerden, 1308'i resmi yollardan indir Nokia sunucularından![]()
mrclab.net
zaten onlar da nokia sunucularından alıyor, nds2.nokia.com yazıyor indirmelerde.. sorun da bu..
sorum olacak.
bende şu anda 1308 var zaten, global 1308'i yapmak istesem yazılım düşürme olmuyor sonuçta, değişiklik sadece yaızlımlar arasında. aynı yöntemle mi yapıcam ncs'de ?