EN SAĞLIKLISI OTAElle guncelleme yaptım. Dosyalar konular içinde mevcut.

EN SAĞLIKLISI OTA![]()
Hazır gdr2+amberli cihaz gorsun gozleri 

Ne sorunu war tlf nun
Otayı bekleyemedim. Telefon tamire gidecek nasılsa. Adamları uğraştırmayalım dedimHazır gdr2+amberli cihaz gorsun gozleri
![]()

Ses açma kapama tuşları çalışmıyor. Hazır gitmişken araya bir seyler daha sıkıştırırım artık.
Ne sorunu war tlf nun![]()
Öyle muhabbetler döndü ki sayfa sayfa zaten fazla bilgisi olmayanın elle güncelleme konusunda bi tarafı yemezbunlardan biri ben olduğum için okudukça korktum otayı bekleyenler listesindeyim
![]()
5800 ile zamanında bol bol flaş attım. Alışaknlık yaptı.Öyle muhabbetler döndü ki sayfa sayfa zaten fazla bilgisi olmayanın elle güncelleme konusunda bi tarafı yemezbunlardan biri ben olduğum için okudukça korktum otayı bekleyenler listesindeyim
![]()
arkadaşım burada anlatılan Flash işlemlerini anlatmak yapmaktan on kat zor işe başlayıpta yapınca anlattığınızın hepsi bu kadarcıkmıydı diye düşünüyorsun
Özgür yanlış anlama ben sadece anlatmanın yapmaktan daha uzun sürdüğünü kastetmiştim
Elimden geldiği kadar anlaşılır şekilde aktarmaya çalıştım.
Umarım yapan arkadaşlar herhangi zorluk çekmemişlerdir.
o konuda haklısın kardeşim 50 tane adım var yapana kadar o işlemi fakat zaman olarak anlık işler basit ama adımları yanlış yapsan telefonunu riske edersin garanti falan telefonsuz kalmak bir ton dert gibi geliyor.![]()

Dead flaş adı üstünde ölü telefonu kurtarıyor
Yani canlı telefona dead flaş atarken öldürsen bile, ölmüş halini yeniden normale döndürebilirsin.
Yeter ki elinde rom dosyaları olsun![]()

Aah ah keşke Navifirm olsa![]()

Evet NaviFirm'in olmayışı yüzünden Rom bulma sıkıntısı yaşanıyor.
Piyasada Rom kıtlığı var![]()

Hemen bununla ilgili bir konu açıyorum, son sürüm ROM'ların nasıl resmi bir şekilde bulunacağı ile ilgili![]()
hemen yaz kardeşim konuyu
Hemen bununla ilgili bir konu açıyorum, son sürüm ROM'ların nasıl resmi bir şekilde bulunacağı ile ilgili![]()