WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

YooKi Schwarz

YooKi Schwarz

Üye
Arkadaşlar bende mecburiyetten OTA'yı bekleyenlerdenim :) NSU üzerinden güncelleyecektim fakat sürümlerin aynı olduğunu fark ettim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ali kemal usta sen ne diyorsun yüklesemmi yüklemesemmi :d kararsizlikta kaldim yahu

şimdi yuklersen ota yayinlaninca telefona duşmeme riski var bu durumda da tekrar nsu ile guncellemen gerekebilir. tekrar ugraşirim diyorsaniz sorun yok yukleyin.

hakan_710

hakan_710

Üye
product support tool for store uygulaması ile dead flash atarken programming kısmı deaktif gözükenler resimdeki ayarı değiştirsinler ve işleme devam etsinler. başka bir ayara gerek yok.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar bende mecburiyetten OTA'yı bekleyenlerdenim :) NSU üzerinden güncelleyecektim fakat sürümlerin aynı olduğunu fark ettim.

Şu an serverlardan çekildiği için NSU ile göremezsiniz güncelleme dosyasını.
Önceden indirmiş olan arkadaşların upload ettiği Rom dosyalarını kullanarak şuradan NCS ile flaşlama yapabilirsiniz.
Ancak bu işlerden pek anlamıyorsanız, aceleniz de yoksa riske girmeye değmez.

• Beğen
Tepkiler: YooKi Schwarz
efeler12

efeler12

Üye

şimdi yuklersen ota yayinlaninca telefona duşmeme riski var bu durumda da tekrar nsu ile guncellemen gerekebilir. tekrar ugraşirim diyorsaniz sorun yok yukleyin.
telefona düşmeme riski ? zaten güncellemeyi yaptığımız için çıkmaz

Lumia820

Lumia820

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 820 Siyah Global Rom

( 4 Shared )

YooKi Schwarz

YooKi Schwarz

Üye

Önceden indirmiş olan arkadaşların upload ettiği Rom dosyalarını kullanarak şuradan NCS ile flaşlama yapabilirsiniz.

Teşekkür ederim. Acelem yok ama merakım var, telefona ne zaman düşer beklentisi.

Lumia820

Lumia820

Üye
    Konu Sahibi
ilk sayfaya rom eklendi. 620 romunu da bir arkadaş uploadlaya bilir mi ?

emelli

emelli

Üye
sonunda sizlerin bilgisi sayesinde amber güncellemesini yükledim ve türkcell romdanda kurtulmuş oldum teşekkürler arkadaşlar :)

Plesk234

Üye

Teşekkür ederim. Acelem yok ama merakım var, telefona ne zaman düşer beklentisi.
1 hafta sonra

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

catres1907

Üye
Merhaba Arkadaşlar,
Ben yaptım oldu, yaptığım işlemler şu şekilde.

Benim cihazım Nokia Lumia 920 Siyah, Cihaz Turkcell Rom yüklü, code olarak 059Q9G9 görünüyor.
Bu konunun 81. sayfanın başındaki "Mr.H" nick'li arkadaşın mega co ya upload ettiği rom'u indirdim.
Kullandığım bilgisayarın işletim sistemi Windows 8 64 Bit ingilizce,
Bölge dil ayarlarımın tamanın USA/English olarak yaptım, bilgisayarı reboot ettim,
elimde parola sormadığı için tuttuğum "Nokia Care Suite 2012.45.4.5" programı var bunu kurdum, (başkasıda sürümde olur)
download ettiğim rom dosyasını
c:\ProgramData\Nokia\Packages\Products\rm-821\
altına kopyaladım
NCS programından soldaki Applications butonu bastım, sağa gelen başlıklardan "Product Support Tool For Store" programını tıkladım,
açılan programdan "Programming\Recover" ekranına geldim.
yukarıdaki "File" Menüsünden "Open Product" seçeneğini tıkladım,
açılan penceredeki "Filter" alanına 920 yazdım,
aşağıda gelen 2 seçenekten "RM-821" olanı seçtim ve "Open" butonuna bastım
daha sonra o ekran gitti. Kalan ekrandan "Update List" butonuna bastım.
bu sayede c:\ProgramData\Nokia\Packages\Products\rm-821\ altına attığım rom orada göründü.
Burada dikkat! Start a bastığınızda hata veriyor hiç bişi olmuyor, cihaz açıkken recover olmuyor.
USB Kablo takılı iken telefonu kapattım,
ses azaltma butonuna basılı tutarken açma/kapama tuşuna basılı tuttum,
telefon açıldığında elimi açma/kapama tuşundan çektim.
telefon titrediğinde ses azaltma butonundan çektim ve programdan "Start" butonuna bastım,
bu hemen olmadı bir iki kere denedim,
sonra bir uyarı verdi, bu rom senin cihazın için değil diye,
sebebi muhtemelen benim cihazın kodu "059Q9G9" yüklemeye çalıştığım "059Q9G2"
Uyarıyı dikkate almadım ve devam ettim,
yükleme işlemi başladı ve başarılı bir şekilde bitti,
usb kablosunu işlem başarılı yazısını görünce çektim,
cihaz açıldı,
hakkında kısmından kontrol ettim, 3047.0000.1326.2001 olarak göründü,
Data sense var,
Radyo geldi. Müzik başlığının altında, "KULAKLIK TAKMADAN GÖRÜNMÜYOR"

daha sonra merak ettim, benim cihazın kodu acaba 059Q9G2 mı oldu diye (o rom'u attığım için)
"Nokia Software Updater for Retail" programını açtım, orada hala eskisi gibi 059Q9G9 olarak görünüyor.

Sorun yok, herşey güzel :)

selcuk28

selcuk28

Üye
arkadaslar güncellemeyi yaptım. lumia pusher ile her şeyi tekrar güncelledim fakat benim dokunma ayarlarımda hala hassasiyet yok. ayrıca data ayarı falan da gelmedi. nedendir sizce?

IVI-Elia

Üye
arkadaslar güncellemeyi yaptım. lumia pusher ile her şeyi tekrar güncelledim fakat benim dokunma ayarlarımda hala hassasiyet yok. ayrıca data ayarı falan da gelmedi. nedendir sizce?

güncellemeyi ne ile yaptınız

selcuk28

selcuk28

Üye

güncellemeyi ne ile yaptınız

NSU 3.0.8 ile yaptım fakat güncellemeden telefonumun versiyonuna bakmamışım işte hata. neyse yüklediğim rom 1030.6407.1308.0001 bu mu güncel sürüm?

Lumia820

Lumia820

Üye
    Konu Sahibi
1000

IVI-Elia

Üye
NSU 3.0.8 ile yaptım fakat güncellemeden telefonumun versiyonuna bakmamışım işte hata. neyse yüklediğim rom 1030.6407.1308.0001 bu mu güncel sürüm?

nsu dan kaldırıldı flahlamak için konunun en başında uygun romu bulup nsc ile flashlayabilirsiniz ama bekleyin bence yakında en geç 1 haftaya OTA dan gelir :oke: yani bilmiyorsanız riskli olabilir

Üst Alt