papakudioflu
Emekli Yönetici
Geçen sefer sordum da arada kaynadı. Lumia 920 Fransa'da satışa çıktıktan kaç gün sonra Türkiye'de satışa çıktı?
Türkiye'den yaklaşık bir hafta sonra Fransa'da satışa çıktı

Geçen sefer sordum da arada kaynadı. Lumia 920 Fransa'da satışa çıktıktan kaç gün sonra Türkiye'de satışa çıktı?

ali kemal usta sen ne diyorsun yüklesemmi yüklemesemmi :d kararsizlikta kaldim yahu
türkiye'den yaklaşık bir hafta sonra fransa'da satışa çıktı![]()
Türkiye'den yaklaşık bir hafta sonra Fransa'da satışa çıktı![]()
Güncellemenin ilk Fransa'ya verilmesi garip geldi.ali kemal usta sen ne diyorsun yüklesemmi yüklemesemmi :d kararsizlikta kaldim yahu
Arkadaşlar bende mecburiyetten OTA'yı bekleyenlerdenimNSU üzerinden güncelleyecektim fakat sürümlerin aynı olduğunu fark ettim.
telefona düşmeme riski ? zaten güncellemeyi yaptığımız için çıkmaz
şimdi yuklersen ota yayinlaninca telefona duşmeme riski var bu durumda da tekrar nsu ile guncellemen gerekebilir. tekrar ugraşirim diyorsaniz sorun yok yukleyin.
telefona düşmeme riski ? zaten güncellemeyi yaptığımız için çıkmaz

Şu an serverlardan çekildiği için NSU ile göremezsiniz güncelleme dosyasını.
Önceden indirmiş olan arkadaşların upload ettiği Rom dosyalarını kullanarak şuradan NCS ile flaşlama yapabilirsiniz.
Ancak bu işlerden pek anlamıyorsanız, aceleniz de yoksa riske girmeye değmez.
1 hafta sonra
Şu an serverlardan çekildiği için NSU ile göremezsiniz güncelleme dosyasını.
Önceden indirmiş olan arkadaşların upload ettiği Rom dosyalarını kullanarak şuradan NCS ile flaşlama yapabilirsiniz.
Ancak bu işlerden pek anlamıyorsanız, aceleniz de yoksa riske girmeye değmez.
Teşekkür ederim. Acelem yok ama merakım var, telefona ne zaman düşer beklentisi.

arkadaslar güncellemeyi yaptım. lumia pusher ile her şeyi tekrar güncelledim fakat benim dokunma ayarlarımda hala hassasiyet yok. ayrıca data ayarı falan da gelmedi. nedendir sizce?
güncellemeyi ne ile yaptınız
NSU 3.0.8 ile yaptım fakat güncellemeden telefonumun versiyonuna bakmamışım işte hata. neyse yüklediğim rom 1030.6407.1308.0001 bu mu güncel sürüm?
yani bilmiyorsanız riskli olabilir