WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

IVI-Elia

Üye
arkadaşlar daha once de soyledim. Bu işlemle gelen veya gelmeyen ozellikleri göz önünde bulundurmayın. Zira bu yazılım resmi güncelleme degil. O yuzden eksiklik veya hatalar olabilir. Resmi güncelleme ota uzerinden kisa zaman icinde yayinlanicaktir o zamana kadar biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

olsun artık benim romum Türkcell değil ya o yeter bana :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
paylaşabilirim isterseniz siyah renk

Olabilir. Winrar ile sıkıştırıp bir paylaşım sitesine upload edebilirseniz, onun linkini de 1. mesaja ekleyelim.
820 güncellemesini serverdan silindiği için kaçırmış olan ve ille de bayramdan önce yüklemek isteyen arkadaşlar değerlendirebilir belki.

hasansen_83

hasansen_83

Üye
beyler verdiğim room işinizi gordumu ?

Lumia820

Lumia820

Üye
    Konu Sahibi

Olabilir. Winrar ile sıkıştırıp bir paylaşım sitesine upload edebilirseniz, onun linkini de 1. mesaja ekleyelim.
820 güncellemesini serverdan silindiği için kaçırmış olan ve ille de bayramdan önce yüklemek isteyen arkadaşlar değerlendirebilir belki.
elbette yandex disk e upload edeceğm birazdan

hasansen_83

hasansen_83

Üye
Bu saate kadar indirmedin mi:)

emelli

emelli

Üye
arkadaşlar brnim telefon kırmızı lumia 920 ben şimdi beyaz lumia 920 nin amber güncellemesini yapsam oluyormu yardımcı olsanız telefon çalışırmı yoksa kilitlenirmi beyaz kırmızı rom farrkedermi

hasansen_83

hasansen_83

Üye
ben sarıya siyah room yukledım bı skıntı olmadı bence olmaz

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
arkadaşlar brnim telefon kırmızı lumia 920 ben şimdi beyaz lumia 920 nin amber güncellemesini yapsam oluyormu yardımcı olsanız telefon çalışırmı yoksa kilitlenirmi beyaz kırmızı rom farrkedermi

Çalışır sıkıntı yok :oke:
Ama OTA'yı bekleyin isterseniz, acele etmeyin.

hasansen_83

hasansen_83

Üye
:) işin gorulur inş

Lumia820

Lumia820

Üye
    Konu Sahibi

Çalışır sıkıntı yok :oke:
Ama OTA'yı bekleyin isterseniz, acele etmeyin.
upload a başladı yalnız sormak istediğim bir şey var bu romu yükleyenin telefonu ile benim telefonumun imei numaraları karışmaz değil mi ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
upload a başladı yalnız sormak istediğim bir şey var bu romu yükleyenin telefonu ile benim telefonumun imei numaraları karışmaz değil mi ?

Yok :)
Rom dosyalarının IMEI (Telefonun kimliği) ile ilgisi yok.
Tamamen Ürün koduna (Bölge-model-renk vb seçeneklere) göre geliyor. :oke:

• Beğen
Tepkiler: Lumia820
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Arkadaşlar anlaşıldı kimse otayı beklemiyecek bari ben bekliyim nolacak bakalım

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Bende otayı bekliyorum. Fransa da verilmeye başlanmış Türkiye de başlaması da an meselesi ;)

ÖEY

ÖEY

Üye
Arkadaşlar anlaşıldı kimse otayı beklemiyecek bari ben bekliyim nolacak bakalım
Yalnız değilsin ben de bekliyorum :D Her türlü program rom bilgisayarda mevcut şimdi paşa paşa otayı beklemeye başladım :kıskıs:

Üst Alt