WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

hakan_710

hakan_710

Üye
ben bugün xp kurdum dil değiiştirileceği aklıma gelmedi ingilizce sitelerden baktığım için haliyle orada yazmıyodu. uğraştım uğraştım bir türlü programming kısmı aktif olmadı sonra windows 7 kurdum şimdi. birazdan turkcell romdan globale geçmeyi deniycem. tabi ki globali sürüm numarası daha yüksek olmak koşuluyla. bakalım olacak mı? olmadı gece xp kurup tekrar deniycem yapana kadar :)

yasirtaha

yasirtaha

Üye

IVI-Elia

Üye
ben varım Bahattin

o yöntem yerine dead flah yap ali kemal abi yazılım genel bölümüne üst konu açtı sıkıntı olmadan istediğini yükleyebilirsin ben yaptım zaten benim yöntemi istersen bir iki sayfa önce anlattım ama bence en kesini bu bunu dene :oke: xpye de gerek yok bölge ayarını maerika dilini ingilizce yap bilgisayarının yeter

- - - Eklendi - - -

Yine ali kemal dedim heyecandan ÖZGÜR abi yaptı

PosiXGuARD

PosiXGuARD

Üye
Sonunda oldu, dead flash ile Turkcell`den kurtuldum :) ve datasense de var. Win8 x64(dil seceneklerindeki en ince ayrintiya kadar ingilizce/Amerika yaparsaniz sorun cozuluyor.)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
Lumia820

Lumia820

Üye
    Konu Sahibi
3047.0000.1328.3001 bu ne romu oluyor 820.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Sonunda oldu, dead flash ile Turkcell`den kurtuldum :) ve datasense de var. Win8 x64(dil seceneklerindeki en ince ayrintiya kadar ingilizce/Amerika yaparsaniz sorun cozuluyor.)

Dead Flaşla istediğiniz dertten kurtulabilirsiniz ;) :oke:

hakan_710

hakan_710

Üye
windows 7 ultimate 32 bit dead flash basarili klavye ve dil ayarlarindan yapabildiginiz kadarini ingilizce veya abd yapin dead flash atin turkcell romundan kurtulun :D

Whykardesim

Whykardesim

Üye
Hocam ya çok merak ettiğim bir şey var 820 cihazlarına DATASENSE gelmiycek mi bu güncellemede hiç bir kullanıcı görmemiş (820 kullanan) en kötüsüde 620 cihazın olup 820 de olmaması.s

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar daha once de soyledim. Bu işlemle gelen veya gelmeyen ozellikleri göz önünde bulundurmayın. Zira bu yazılım resmi güncelleme degil. O yuzden eksiklik veya hatalar olabilir. Resmi güncelleme ota uzerinden kisa zaman icinde yayinlanicaktir o zamana kadar biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

IVI-Elia

Üye
Hocam ya çok merak ettiğim bir şey var 820 cihazlarına DATASENSE gelmiycek mi bu güncellemede hiç bir kullanıcı görmemiş (820 kullanan) en kötüsüde 620 cihazın olup 820 de olmaması.s

bilmiyoruz ama belki otadan gelecek olanla gelir :(

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
arkadaşlar daha once de soyledim. Bu işlemle gelen veya gelmeyen ozellikleri göz önünde bulundurmayın. Zira bu yazılım resmi güncelleme degil. O yuzden eksiklik veya hatalar olabilir. Resmi güncelleme ota uzerinden kisa zaman icinde yayinlanicaktir o zamana kadar biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

Ben de diyorum ama baş edemiyorum ille yükleyeceğiz diyorlar.
Kesin sonuç için OTA'yı bekleyip aynısı mı gelecek yoksa farklı mı gelecek görelim diyorum ama herkes bayrama AMBER & GDR2 ile girmek istiyor. :kıskıs:

Plesk234

Üye

Kesin sonuç için OTA'yı bekleyip aynısı mı gelecek yoksa farklı mı gelecek görelim diyorum ama herkes bayrama AMBER & GDR2 ile girmek istiyor.

Gdr2 Den Sonra GDR3 Ne zaman gelecek Sorularını Şimdiden hissediyorum :kıskıs:

Whykardesim

Whykardesim

Üye
Beklemekten heyecan yaptım habire tuvalete gidiyorum ne zaman gelicek strese girdim :D Sivilce çıkıcak :D Gelicek mi gelmiycek mi :D

ÖEY

ÖEY

Üye

Kesin sonuç için OTA'yı bekleyip aynısı mı gelecek yoksa farklı mı gelecek görelim diyorum ama herkes bayrama AMBER & GDR2 ile girmek istiyor. :kıskıs:
Ama ben kendine hakim olan kesimdenim lütfen :D :kıskıs: Lumia 920 Siyah Global ROM bilgisayarda hazır, Nokia Software Updater ve Nokia Care Suit programlarının setup dosyaları hazır fakat ben oturdum OTA bekliyorum :D:D

Üst Alt