WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

Whykardesim

Whykardesim

Üye

Aslında çoğu kişi Microsoft&Nokia'yı suçluyor ancak Turkcell Rom'lu cihazlarda DataSense'in bulunmamasında Turkcell'in parmağı olabilir. Yani Turkcell bu özelliği istememiş olabilir.

Elbette OTA üzerinden eksiklikler giderilmiş olarak gelirse bu teori çürür.

Şu an ne geleceğini kestirmek zor ancak yabancı ülkelere yavaş yavaş düşmeye başladı.
Bizim ülkemize de her an verilebilir.

Hocam peki 820 cihazına data sense nin gelmemi sebebi ne olabilir ?

afwerker

afwerker

Üye
Arkadaşlar 820 için global amber güncellemesini yükleyebilirmisiniz denemek istiyorum

xemorytr

Üye
hocam dosyaları indiriyorsun nokia software update içine atıyorsun çevrımdısı öalış dedidğinde direk görüyor sonra gücelle diyorsun işlem tamam

afwerker

afwerker

Üye
Arkadaşlar biri 820 siyah için amber dosyalarini upload edebilirmi nsu eskiyi görüyor

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
işiniz zor valla 620 var kafam rahat :D

IVI-Elia

Üye

tcell cihaza global atıcam hele bi up işim var bitsin hemen indirip denicem bi yandan da global önceki sürüm iniyor pc çok çalışıyor çooook :ehe

- - - Eklendi - - -

alayım abi zaman kısıtlamam yok netim çok :oke:

gelmiycem dedim ama dayanamadım flashladıktan sonra başarılı olursa anlatır mısınız?

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye

gelmiycem dedim ama dayanamadım flashladıktan sonra başarılı olursa anlatır mısınız?

elbette anlatırım :oke: yaklaşık 10 dk ya inmesi biter ve yükleme işine geçerim.bende beyaz 920 tcell var siyah global yüklicem olursa tabi
:islik

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
"Beyaz Lumia 920 - Global" isteyenler için 1 saate kadar Rom dosyasını eklemeye çalışacağım.

4Shared'e tek part olarak yükleyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: PosiXGuARD ve kimbilir_01
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
"Beyaz Lumia 920 - Global" isteyenler için 1 saate kadar Rom dosyasını eklemeye çalışacağım.

ben birazdan siyahı denicem olmadı senin dosyalara geçerim abi ve onu oldururum evelALLAH :naughty:

PosiXGuARD

PosiXGuARD

Üye

Kırmızıya beyaz rom'u yüklemiş olurum en fazla, bir sıkıntı olmaz değil mi?

Tam da kafamda keşke birileri yüklese düşüncesi vardı :)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Beyler şuan yoldayım eve gidiyorum ne olur bir şey reyiz sizce şimdi yüklemeli miyim yoksa beklemeli miyim ama yüklemeye karşı daha yatkınım sizce bir sorun çıkar mı OTA dakiylen burada fark olursa eğer ne yapmam lazım birde telefon Türkcell rom lu global yüklersem datasense grlirmi ikna edilmeye ihtiyacım var :(

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

hakan_710

hakan_710

Üye
turkcell beyaz için amber romunu indirdim. fakat flashlayacağım zman. multi software updater i offline yapınca indirmiş olduğum yazılımı seçemiyorum. online yaparsam da içerisindeki sürümü görüyor sadece. yapanlar nasıl yaptı acaba?

PosiXGuARD

PosiXGuARD

Üye
turkcell beyaz için amber romunu indirdim. fakat flashlayacağım zman. multi software updater i offline yapınca indirmiş olduğum yazılımı seçemiyorum. online yaparsam da içerisindeki sürümü görüyor sadece. yapanlar nasıl yaptı acaba?

C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products\rm-821

klasörü içerisine dosyalarını atarsan sorun çözülebilir :)

• Beğen
Tepkiler: hakan_710
hakan_710

hakan_710

Üye
C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products\rm-821

klasörü içerisine dosyalarını atarsan sorun çözülebilir :)
products klasörünü atlamışım :) hemen deneyeyim.

- - - Eklendi - - -

yalnız dikkatimi çeken bişey var multi software updater progamı sadece upgrade yapıyo sanırım. dikkat ettiyseniz turkcell romlarının sonu globalden 1 fazla. şimdi bende turkcell romu var . birisi global upload ederse direk ona geçebilirim sanırım. beklemeyip turkcell romunu atarsam da sonu bir fazla olduğu için sonradan global rom bulsam bile yükleme hata verecek. özgür abi ben de tüm dosyalar hazır sen de upload edersen bu iş olacak galiba.

- - - Eklendi - - -

dosyaları yanlış yere atmışım şimdi düzeldi. fakat global romu bekleyeceğim özgür abiden.

• Beğen
Tepkiler: PosiXGuARD
metrix355

metrix355

Üye
Ben telefonu 0 ladım birick modda kadı ne yapacağım :( çarklar dönüyordu sabahtan beri hard reset denedim soft reset denedim hiç bir şey olmuyor şarjı bitti şarja taktım gene açılmadı çarklar geldi lütfen yardım edin :( :(

IVI-Elia

Üye
Ben telefonu 0 ladım birick modda kadı ne yapacağım :( çarklar dönüyordu sabahtan beri hard reset denedim soft reset denedim hiç bir şey olmuyor şarjı bitti şarja taktım gene açılmadı çarklar geldi lütfen yardım edin :( :(

ah ah sıfırlamadan önce mutlaka uygulamalarınızı silin sonra böyle oluyor.valla o uç tuş kombinasyonunu yaptıysanız olması gerekiyor Bi kete benim başıma da gelmişti o zaman silmem gerektiğini bilmiyordum.

kenara atmıştım sonra kendiliğinden açılmıştı :D

- - - Eklendi - - -

ben birazdan siyahı denicem olmadı senin dosyalara geçerim abi ve onu oldururum evelALLAH :naughty:

denedin mi oldu mu ya

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Biraz daha bekle eğer açılmazsa;
Şu konunun altındaki videoda anlatılanları yapmayı dene.
(Bir de hard reset atarken telefonunuz kapalı olmalı, unutmayın.)
Olmazsa dead flaş atmak zorunda kalacaksın.

IVI-Elia

Üye
Bi baktım da GDR2den böyleyse 8.1 de ne olur?

- - - Eklendi - - -

forum çoşmuş diyorum :eller:

NUD

NUD

Üye

Aynısı bi gün bende de oldu akşama kadar bekledim şarj a takdım olmadı sabah servis e götüreyim dedim şarj ı olsun diye şarj a taktım sabah açıktı

Üst Alt