WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
Şimdi mesela ben OTA'yı bekleyeceğim zaten ama OTA'dan sonra mutlaka cihazın ROM'unu Global ROM'a çevirmeyi düşünüyorum. Bu böyle olmaz çünkü. Turkcell ROM'a eksik güncelleme vermek gibi bir saçmalık ilk defa gördüm. O bakımdan bana bu Global ROM dosyaları lazım:oke: Bir de cihazın siyah beyaz olması bir şey değiştirmiyor sanırım arkadaşlar.

- - - Eklendi - - -

E boyut 1.40 gb diyorlardı ya? Seninkisi 600 mb?

Rar halinde olduğu için 600 mb

xemorytr

Üye
peki şimdi sowtware up görmüyor bu roomları nasıl yükleyecez

YkPkY

YkPkY

Üye
Baba sen neredesin yahu? :D Bıraktın gittin bizleri forumda valla :D Telefona kızdın bizi boşladın be :D Bu flaşlama işini senden daha iyi bilecek bir insan evladı yoktur bu memlekette arkadaşlara bir yardımcı ol :D:D

Akçaydayım adamım bea.burda ne internet var ne bilgisayar.bu güncellemeye hasretim şuan

xemorytr

Üye
bazı dosyalar eksik diyor yapıyor yani eksik olarak yüklenmiş

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye

Akçaydayım adamım bea.burda ne internet var ne bilgisayar.bu güncellemeye hasretim şuan

abi edremite gel benden selam söle her yer wifi :oke: merkezde çınar altı cafe var oraya gitsen halledersin :naughty:

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
Bay H

Bay H

Üye
Care suite in programı olan multi software update de güncellemeyi görüyorum fakat işin açığı yükle demeye biraz gitmiyo elim :bilmm

hasansen_83

hasansen_83

Üye
benim linkler işinize yaradımı sorun varmı partlarda ?

xemorytr

Üye
sonunda başladık ya sabahtan belli :D

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Care suite in programı olan multi software update de güncellemeyi görüyorum fakat işin açığı yükle demeye biraz gitmiyo elim :bilmm

herkes siyah yüklemiş beyaz olaydı ben komple giderdim sadece elle kalmazdım :naughty:

xemorytr

Üye
evet yükleniyo bitti şimdi yedekleri yüklüyorum

hasansen_83

hasansen_83

Üye
coğunluk siyaz sanırım ama ben sarıya da benım sıyahı yukledım sorun çıkmadı

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
coğunluk siyaz sanırım ama ben sarıya da benım sıyahı yukledım sorun çıkmadı

tcell cihaza global atıcam hele bi up işim var bitsin hemen indirip denicem bi yandan da global önceki sürüm iniyor pc çok çalışıyor çooook :ehe

- - - Eklendi - - -

Bende Global Beyaz var.
Eğer ille de güncelleyeceğim diyorsan upload edeyim kardeşim.
Ancak biraz uzun sürer.

alayım abi zaman kısıtlamam yok netim çok :oke:

hasansen_83

hasansen_83

Üye
ben siyahı sarıya yukledım sorun cıkmadı

Bay H

Bay H

Üye

Renk versiyonları sorun çıkarmaz zaten, içerik aynı :oke:
Hocam şuanda malum Fransa da OTA üzerinden verilmeye başlandı güncelleme ve büyük ihtimallede bizim yüklediğimizin aynısı. Sizce Turkcell romlu cihazlara gelicek mi . Büyük ihtimalle bir uygulama çıkacak gibi duruyor ama ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Hocam şuanda malum Fransa da OTA üzerinden verilmeye başlandı güncelleme ve büyük ihtimallede bizim yüklediğimizin aynısı. Sizce Turkcell romlu cihazlara gelicek mi . Büyük ihtimalle bir uygulama çıkacak gibi duruyor ama ?

Aslında çoğu kişi Microsoft&Nokia'yı suçluyor ancak Turkcell Rom'lu cihazlarda DataSense'in bulunmamasında Turkcell'in parmağı olabilir. Yani Turkcell bu özelliği istememiş olabilir.

Elbette OTA üzerinden eksiklikler giderilmiş olarak gelirse bu teori çürür.

Şu an ne geleceğini kestirmek zor ancak yabancı ülkelere yavaş yavaş düşmeye başladı.
Bizim ülkemize de her an verilebilir.

• Beğen
Tepkiler: Whykardesim

Üst Alt