WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
920 indirenler bir yere atsada indirsek

Akşam işim olmazsa ben yükleyip paylaşmaya çalışacağım, ancak söz vermeyeyim.
Duruma göre.
Bir de boyutu 1,40 GB olduğu için upload etmesi epey uzun sürebilir. :hmmm

xemorytr

Üye
en fazla 1 saat sürer :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben upload ederim fakat şöyle bir sorunum var indirdiği dosyayı bulamıyorum ? onun nerde olacağını söylerseniz ben upload edeyim.

C: sürücüsünde kullanıcılar kısmında AppData>Nokia>Packages>Products klasörünün içinde.
AppData klasörü gizlidir. Görebilmek için klasör seçeneklerinden "gizli klasörleri göster" demelisiniz.

xemorytr

Üye
C:\ProgramData\Nokia\Packages kardeşim

- - - Eklendi - - -

eğer iletişim bilgilerini verirsen sunucuya atalım daha hızlı olur pmden

skynet

Üye
Eğer isteyen olursa bende 620'ninkini upload edebilirim :pro:

TheCarlens

Üye
520 de Nokia smart lock screen gelcek mi ?

Plesk234

Üye
En iyisi Haftaya kadar beklemek temiz bi şekilde Atarız :D

BelaMonte

BelaMonte

Üye
ubload etmeniz çok iyi olurda benimki türkcell rom lu o yüzden normal güncellemedde türkcell diye daha iyi özellik gelecek diyorlar sizce güncelleyimmi diyecektimki yukarıdaki arkadaşın yotumunu okudum yazarken neyse dedim haftaya güncellerim :D

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
ubload etmeniz çok iyi olurda benimki türkcell rom lu o yüzden normal güncellemedde türkcell diye daha iyi özellik gelecek diyorlar sizce güncelleyimmi diyecektimki yukarıdaki arkadaşın yotumunu okudum yazarken neyse dedim haftaya güncellerim :D

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

OTA güncellemesinin farklılık getirip getirmeyeceği kesin değil.
Aynı güncellemeyi de verebilirler.
İnşallah eksikler tamamlanır da gelir Turkcell'li arkadaşlar için.

eyup ensar

eyup ensar

Üye
Bende OTA yı bekliycem baştan beri takip ediyorum da aceleye gerek yok ya bekleyelim kendi gelsin eksiklik varsa giderilir hem..

pederr

pederr

Üye
arkadaşlar ben nsu yu açtığımda aynı sürümü gösteriyor kaldırıldımı yoksa benim cihazdamı anormallik var bilgilendirirseniz sevinirim

Plesk234

Üye
Büyük ihtimal güncellemeyi Durdurmalarının sebebi Turkcell olması.O Sorunu Halledip tekrar servere yayabilirler :hmmm

YkPkY

YkPkY

Üye
Çok ilginç... Bir de ben.deneyeyim bakalım. Neden 0002 yüklü cihaza 0001 yukletmiyor çok saçma aslında.

yükler,zamanında çok geçtim birbirlerine çaktım,sıkıntı olmuyor.

blackcemre

Üye
bence beta uygulamalarını güncelleyeklert

IVI-Elia

Üye
ALİ KEMAL abi OTA dan gelince düzelir mi bilmem ama biz nasıl global roma geçeceğiz senin Bi bildiğin vardır sadece sisteme telefonun urun kodunu o şekilde göstermemiz gerek yani beyaz global xxxxx3 Türkcell xxxxx8 onu Bi şekilde programa öyle göstersek düzelir

- - - Eklendi - - -

ALİ KEMAL abi OTA dan gelince düzelir mi bilmem ama biz nasıl global roma geçeceğiz senin Bi bildiğin vardır sadece sisteme telefonun urun kodunu o şekilde göstermemiz gerek yani beyaz global xxxxx3 Türkcell xxxxx8 onu Bi şekilde programa öyle göstersek düzelir

- - - Eklendi - - -

aslında NSC ile ilgili biraz eskiden yapılıyordu forumda yapanlar vardı ama şimdi yapılmıyor...

hafeyu

Üye
Bence hiç riske girmeyin ne zaman telefonun ekranına güncelleme bildirimi gelirse yüklerim.
Size bol şanslar ben telefonumun bu haliyle de memnunum

Dementor61

Üye
L820 ye yeni güncellemeyi yükledim. Çift dokunma geldi. Klavye ile yazarken artık ses çıkıyor. Data sense gelmedi. Elimi ekranın üzerinden geçirdiğimde saati otomatik olarak gösteriyor.

Ekranın üzerinden el geçirince saat gösterme olayını ben yapamadım. Nasıl olacak o üstad anlatırmısın ?

Üst Alt