WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Çektiler çünkü

skynet

Üye
Kaçırdın çektiler :)

rapturkish

rapturkish

Üye
anladım teşekkürler arkadaşlar :) benim cihazım vodofone rom lu o yüzden sıkıntı olurmu almanyadan almıştım pasaportda işli

thesenol

Üye
güncellemenin boyutu ne kadar olur telefondan güncellerken

hakan_710

hakan_710

Üye
xp kullanan biri bana ulaşabilir mi acaba? downgrade işlemi için bir şey sormam gerek. biri bana yardımcı olursa turkcell romdan global e geçmek için bişeyler deneyeceğim. bende win8 olduğu için care suit te falan sıkıntı çıkıyor sanırım. xp olan bir pc lazım ona göre olmadı xp kurup işlemleri kendim yapıcam

sekajmer

sekajmer

Üye
Ben bugün kuracaktım kaçırdım inş 2-3 güne gelir bayramda çok ihtiyacım olacak telefonuma video işini halletmediyseniz seneye gelse de olur video gerekiyor inş gelir ya çok konuştum :D

blackcemre

Üye
Dün indirdiğim lumia 620 flash dosyalarını global romu payşalacağım.

sekajmer

sekajmer

Üye
Biride 820 için paylaşsın tabi nsu dışında kurulabiliyorsa

hasansen_83

hasansen_83

Üye
bende 920 nin romu var 1,40 gb ama nasıl paylaşılıyor bılmıyorum

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
L820 ye yeni güncellemeyi yükledim. Çift dokunma geldi. Klavye ile yazarken artık ses çıkıyor. Data sense gelmedi. Elimi ekranın üzerinden geçirdiğimde saati otomatik olarak gösteriyor.

Evet L820'de çift tıklama var 620'de yok, bize de data sense geldi, şimdilik tekrar yayınlanacak güncellemeyi beklemedeyiz.

sekajmer

sekajmer

Üye
N9 dada var ekran saati çift tıklama çok süper

PureFood

PureFood

Üye
İsmet yelkenleri aşşağıya çekmişsin bakıyorum, anlaşılan epeyce bir heyecan yapmış sende ...

Aynen abi öyle oldu sabahın altısında telefonda flaş olmadı ama bende ne flaşlar patladı bir bilsen :D çok şükür rahatım hem ben hem buzdolabım :D

BelaMonte

BelaMonte

Üye
ben tam indirdiğim zaman serverlerden çekilmişti benim şansıma ama bence vardır bir hayırlısı şimdi asıl güncelleme ne zaman gelecek 14 ağustostamı yoksa daha erkenmi? ne zaman?

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye

aynı sürüm numarasını buldu bende?

xemorytr

Üye
920 indirenler bir yere atsada indirsek

Üst Alt