WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

yasirtaha

yasirtaha

Üye

olabilir mi ? :hmmm
buraya yazarsan romu indirirsin bende rom zaten var arkadaşlar beni yanlış anladı

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla Türkcell romlu telefona global rom yüklemek biraz zor gibi zaten ben başaramadım diğer deneyenlerde sıkıntı yaşadığına göre risk almaya gerek yok

blackcemre

Üye
just use the programming -> recovery method
put the older firmware in the folder C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products\rm-82x\ (x depending on your model)
then start nokia care suite -> product support tool -> file -> open product -> select product -> programming -> recovery -> update list
you should then see the old firmware and will be able to flash back to pre-portico

- - - Eklendi - - -

Eski yazılıma geri dönmek isteyenler.

- - - Eklendi - - -

burada çft tıkla özelliği gelmiş 620'ye

skynet

Üye
Eee bize neden gelmedi peki ?

MALAMATSULO

Üye
html 5 geldi mi beyler ondan haber verin.. bir de bluetooth 4.0 olacaktı o ne oldu???

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Beyler artık denemeyin akşam da dedim arkadaşların dediği gibi aynı surumu yüklüyorsunuz

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
burada çft tıkla özelliği gelmiş 620'ye

Dikkat ederseniz video çeken kişi eliyle yandan tuş kilidine basıp hemen çekiyor ve ekrana dokunuyor yani özellik gelmemiş.

blackcemre

Üye
Bu özellik tüm lumialara gelecek diye duymuştum, öyle olmasını diliyorum.

Wpcentral'de konuşuyorlar ekran+dokunma kısmı için lumia 620'ye güncelleme gelecek ve çift dokunma etkin olacak diyorlar.

PureFood

PureFood

Üye
Siz siz olun Türkcell yazılımı varsa normal yazılıma dönmeye çalışmayın. Kısa süreli ya da uzun süreli şoklar geçirebilirsiniz, ter basabilir. :D:D

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
OTA güncellemesi verildikten sonra NSU'ya da yeniden gelecektir güncellenmiş romlar (Aynı sürüm numarasıyla).
Dün NSU'dan yükleyen arkadaşlar o zaman aynı sürümü NSU ile tekrar yükleyip fark olup olmadığına bakabilirler.

Zaten henüz güncelleme yapmamış arkadaşlar OTA'dan güncelledikleri zaman fark olup olmadığı ortaya çıkar.
Onlardan gelecek bilgilere göre herhangi bir fark olmazsa bir şey yapmazsınız, fark olursa NSU'dan aynı sürümü tekrar yüklersiniz.

Şu an için sıkıntı edecek bir durum yok yani :oke:

• Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye
O değilde ekran saati olayı çok hoşuma gitti :good:

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Dikkat ederseniz video çeken kişi eliyle yandan tuş kilidine basıp hemen çekiyor ve ekrana dokunuyor yani özellik gelmemiş.

L820 ye yeni güncellemeyi yükledim. Çift dokunma geldi. Klavye ile yazarken artık ses çıkıyor. Data sense gelmedi. Elimi ekranın üzerinden geçirdiğimde saati otomatik olarak gösteriyor.

serinaga

serinaga

Üye
Siz siz olun Türkcell yazılımı varsa normal yazılıma dönmeye çalışmayın. Kısa süreli ya da uzun süreli şoklar geçirebilirsiniz, ter basabilir. :D:D

İsmet yelkenleri aşşağıya çekmişsin bakıyorum, anlaşılan epeyce bir heyecan yapmış sende ...

• Beğen
Tepkiler: PureFood
Tacettinn

Tacettinn

Üye
Size sormak istediğim soru şu ki şimdi 820 için datasense hiç mi gelmiycek ? Birde şey sorucam global yüklemede ki ile telefonlara dağıtılan güncelleme arasında fark olucak mı ? Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
inanın bu konuda kesin bilgim yok. Ama fikirlerimi sorarsanız data sensenin gelmeme gibi bir lüxü yok :) Ayrıca telefona gelecek olan güncelleme ile arasında fark olcağını sanmıyorum

- - - Eklendi - - -

Güncellemeyi yükledikten sonra 3g ile internete bağlandığımda telefon aşırı ısınıyor. Daha önce böyle ısındığını görmedim. Sadece fifa13 gibi oyunlarda biraz ısınıyordu

rapturkish

rapturkish

Üye
selam arkadaşlar benim lumia 620 de güncelleme hala görünmüyor neden olabilir...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
selam arkadaşlar benim lumia 620 de güncelleme hala görünmüyor neden olabilir...

Güncellemeler şu an için Serverdan çekildi.
Muhtemelen bir kaç gün sonra OTA üzerinden verilecek, yani telefondan güncelleyebileceksiniz.

Üst Alt