skynet
Üye
yok rm 821
kodu filan varya
Q59Q9g3
- - - Eklendi - - -
nereye yazacam
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
olabilir mi ? 
yok rm 821
kodu filan varya
Q59Q9g3
- - - Eklendi - - -
nereye yazacam

buraya yazarsan romu indirirsin bende rom zaten var arkadaşlar beni yanlış anladı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızolabilir mi ?![]()
Beyler artık denemeyin akşam da dedim arkadaşların dediği gibi aynı surumu yüklüyorsunuz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburada çft tıkla özelliği gelmiş 620'ye
Aynı sürüm derken ?
Dikkat ederseniz video çeken kişi eliyle yandan tuş kilidine basıp hemen çekiyor ve ekrana dokunuyor yani özellik gelmemiş.
Aynen, böyle bir çakallığa ne lüzum var ki!Dikkat ederseniz video çeken kişi eliyle yandan tuş kilidine basıp hemen çekiyor ve ekrana dokunuyor yani özellik gelmemiş.
Peki,güncelleme çekilmiş,daha sonraki güncellemede bu özellik gelir mi?
Bu özellik tüm lumialara gelecek diye duymuştum, öyle olmasını diliyorum.

Dikkat ederseniz video çeken kişi eliyle yandan tuş kilidine basıp hemen çekiyor ve ekrana dokunuyor yani özellik gelmemiş.
Siz siz olun Türkcell yazılımı varsa normal yazılıma dönmeye çalışmayın. Kısa süreli ya da uzun süreli şoklar geçirebilirsiniz, ter basabilir.![]()
inanın bu konuda kesin bilgim yok. Ama fikirlerimi sorarsanız data sensenin gelmeme gibi bir lüxü yokSize sormak istediğim soru şu ki şimdi 820 için datasense hiç mi gelmiycek ? Birde şey sorucam global yüklemede ki ile telefonlara dağıtılan güncelleme arasında fark olucak mı ? Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
Ayrıca telefona gelecek olan güncelleme ile arasında fark olcağını sanmıyorumselam arkadaşlar benim lumia 620 de güncelleme hala görünmüyor neden olabilir...