PureFood arkadaşımız deneyecek birazdan.
Kesin sonucu görürüz.
Eğer o da göremezse kaldırılmış demektir.

PureFood arkadaşımız deneyecek birazdan.
Kesin sonucu görürüz.
Eğer o da göremezse kaldırılmış demektir.
kimse olmazsa da vericem gerçi 
Bilgilendirme için TşkKoskoca konuda biridemi 720 kullanmaz.Tek başımıza kaldk
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Bir arkadaşta daha varmış Meteyalnız değilsin>_<
49.sayfa 4.sırada yazmış.. Şu arkadaş => "anliatamer" seninde lumiadaşın var artık![]()
) ARKADAŞLAR BEN GÜNCELLEME YAPTIM AMA HİÇ BİR DEĞİŞİKLİK YOK TÜM AYARLAR HER ŞEYDE GİTTİ SÜRÜM KODU BU TÜRKCELL ROM CİHAZIM LUMİA 920.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
abi bir saate herkes burada olursa haber vericemkimse olmazsa da vericem gerçi
![]()

Şarjının dolmasını beklemene gerek yok.
Sadece güncellemeyi görüyor mu ona bakarsan yeterli.
Eğer görüyorsa biraz daha şarj edip ondan sonra güncellersin.
Şu an acil cevap bekleyen arkadaşlarımız var, en azından onlara net bilgi verelim.![]()
anladım özgür vodafonda yok diyenler vardıda
Lumia 620'de zaten tek rom var harun.
DataSense'le ilgili bir sıkıntı yok 620'de![]()

canım abim elde olmayan sebeplerden dolayı bilgisayara geçemiyorum şu anda yoksa saniyesinde bakmıştım..

özgür şu güncelleme gözükmüyor
- - - Eklendi - - -
şu anda eski sürümü görüyor telefon

inşallah
Hımmm o zaman Lumia 920'lerin Rom'ları kaldırıldı demektir.
Acaba Lumia 920'si olup da hala görmeye devam eden var mı
PureFood ve cesurpolis61 arkadaşlarımız ne diyecek bakalım.
Onlar da aynı şeyi söylerse kaldırıldı demektir.
OTA güncellemesi birkaç güne kadar verilir.
Arada fark olup olmadığını da o zaman kesinleştirmiş oluruz.
Lumia 820'ler ve Turkcell ROM'lu 920'lere DataSense gelir inşallah o zaman.![]()
Data sense özelliği güncelleme ile gelmiyordu Turkcell romlu cihazlarainşallah
tamamını okuyamadım konun burdan yaparsak sorunlu olma ihtimalimi var turkcell romlar için
vardır bi hayır üzülme bende tanıtana kadar bir sürü zaman geçti o yüzden yükleyemedi benim asıl amacım ota olarak yüklemekbende önce tanımadı onu halledene kadar bi sürü zaman geçti şimdide eski sürüm görünüyor kaldırılmış sanırım şanssızlık sabah rahatsız olmayaydım çoktan yüklemiştim artık 2 hafta sonra anca yükleyebilcem![]()
o zaman biz denek olarak ota güncellemsinimi beklesek?Data sense özelliği güncelleme ile gelmiyordu Turkcell romlu cihazlara

microsoft güncelleme yayınlamış sen ttnet coştu diyosun tabi coşarttnet coştu 1100 kb lerde iniyor![]()

Şu saatten sonra zaten OTA yı beklemekten başka çare yok hem turkcell hem de diğer kullanıclar için çünkü serverlardan çekildi güncelleme biz yükledik bakalım sonumuz ne olacak
o zaman biz denek olarak ota güncellemsinimi beklesek?![]()

allah sonumuzu hayır etsin deyip noktayı koyuyoruzŞu saatten sonra zaten OTA yı beklemekten başka çare yok hem turkcell hem de diğer kullanıclar için çünkü serverlardan çekildi güncelleme biz yükledik bakalım sonumuz ne olacak![]()