WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

Plesk234

Üye
Koskoca konuda biridemi 720 kullanmaz.Tek başımıza kaldk :)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

alical33

alical33

Üye

Kapatıp açınca öyle diyor zaten. O normal bir durum.

güncelleme yaptıktan sonra öyle demiyordu abi hatta ben 2 defa güncelledim dta sense gelmedi diye tekrar güncel sürüm bulundu diyordu şimdi demiyor belki kalkmıştır dedim bende güncelleme yapmayan biri denerse kesin sonuç alırız

hasansen_83

hasansen_83

Üye
Sunuculardan kaldırılmıs guncelleme bendede gorunmuyor :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Allah Allah neden bazı arkadaşlarda güncelleme gözükmüyor ki

Lumia 920'si olup da güncellemeyi henüz denememiş arkadaşlar en azından bir bağlayıp baksınlar.
Lumia 920 Romlarının kaldırılıp kaldırılmadığından kesin emin olalım. :hmmm

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
güncelleme yaptıktan sonra öyle demiyordu abi hatta ben 2 defa güncelledim dta sense gelmedi diye tekrar güncel sürüm bulundu diyordu şimdi demiyor belki kalkmıştır dedim bende güncelleme yapmayan biri denerse kesin sonuç alırız

Sunuculardan kaldırılmıs guncelleme bendede gorunmuyor :)

Bir defa güncelleyip bağlı kaldığı sürece sürekli güncelleme varmış gibi gösteriyor.
Telefonun bağlantısını kesip sonra tekrar taktığınızda ise güncelleme yok diyor arkadaşlar.
O normal bir durum.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
PureFood

PureFood

Üye
Bir saat sonra bilgisayara oturabilirim tüh bakamıyorum :D

yasirtaha

yasirtaha

Üye
ayrıyetten turkcell romlu 620 de vodafone hatlı data sense aktif

alical33

alical33

Üye

Bir defa güncelleyip bağlı kaldığı sürece sürekli güncelleme varmış gibi gösteriyor.
Telefonun bağlantısını kesip sonra tekrar taktığınızda ise güncelleme yok diyor arkadaşlar.
O normal bir durum.

işte ben bağlantıyı kestim programı kapadım açtım falan yine güncelleme olarak görmüştü neyse deneyen olursa açıklığa kavuşur konu :)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Beyler 920 için serverden kaldırılmış. Bir tane melek bir insan varsa lumia 920 için indirdiği o dosyayı yani amber güncellemesini ubload etsin bizde indirip yükleyelim ne olur o kadar sevap kazanacaksınız ki

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
işte ben bağlantıyı kestim programı kapadım açtım falan yine güncelleme olarak görmüştü neyse deneyen olursa açıklığa kavuşur konu :)

PureFood arkadaşımız deneyecek birazdan.
Kesin sonucu görürüz.
Eğer o da göremezse kaldırılmış demektir.

sebahattinART

sebahattinART

Üye
Koskoca konuda biridemi 720 kullanmaz.Tek başımıza kaldk :)

Bir arkadaşta daha varmış Mete :D yalnız değilsin>_<
49.sayfa 4.sırada yazmış.. Şu arkadaş => "anliatamer" seninde lumiadaşın var artık :D

alical33

alical33

Üye
Beyler 920 için serverden kaldırılmış. Bir tane melek bir insan varsa lumia 920 için indirdiği o dosyayı yani amber güncellemesini ubload etsin bizde indirip yükleyelim ne olur o kadar sevap kazanacaksınız ki

tel ne renk bende sarının turkcell romu vardıda bişey denemek için sildim geri getirebilirsem upload ederim

Üst Alt