Kapatıp açınca öyle diyor zaten. O normal bir durum.
Allah Allah neden bazı arkadaşlarda güncelleme gözükmüyor ki

risk budurşarja taktım biraz dolsun bakalım nasip
![]()

güncelleme yaptıktan sonra öyle demiyordu abi hatta ben 2 defa güncelledim dta sense gelmedi diye tekrar güncel sürüm bulundu diyordu şimdi demiyor belki kalkmıştır dedim bende güncelleme yapmayan biri denerse kesin sonuç alırız
Sunuculardan kaldırılmıs guncelleme bendede gorunmuyor![]()
ya flaşla gitsin diğeride temizlemiş olursun işte![]()

Aklından bile geçirme![]()

Peki bakalım
Flaşlamasa bile en azından telefon güncellemeyi görecek mi bir baksın ki göremeyen 2 arkadaşımıza kesin bilgi verebilelim.![]()

arpayla buğdayı biliyon değilmiya ben bunu zorlasam htc 8s i lumia yapamam mı![]()

Bir defa güncelleyip bağlı kaldığı sürece sürekli güncelleme varmış gibi gösteriyor.
Telefonun bağlantısını kesip sonra tekrar taktığınızda ise güncelleme yok diyor arkadaşlar.
O normal bir durum.

ayrıyetten turkcell romlu 620 de vodafone hatlı data sense aktif

Flaşlamasa bile en azından telefon güncellemeyi görecek mi bir baksın ki göremeyen 2 arkadaşımıza kesin bilgi verebilelim.![]()

ayrıyetten turkcell romlu 620 de vodafone hatlı data sense aktif

işte ben bağlantıyı kestim programı kapadım açtım falan yine güncelleme olarak görmüştü neyse deneyen olursa açıklığa kavuşur konu![]()
Koskoca konuda biridemi 720 kullanmaz.Tek başımıza kaldk
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
yalnız değilsin>_<
tel ne renk bende sarının turkcell romu vardıda bişey denemek için sildim geri getirebilirsem upload ederimBeyler 920 için serverden kaldırılmış. Bir tane melek bir insan varsa lumia 920 için indirdiği o dosyayı yani amber güncellemesini ubload etsin bizde indirip yükleyelim ne olur o kadar sevap kazanacaksınız ki
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi