WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

denedim kardeşim ondada olmadı

NSU'nun hangi sürümünü kullanıyorsunuz?
Sürüm numarası kaç?

Tam adı ve sürüm numarası şöyle olması gerekiyor.

"Nokia Software Updater For Retail" 3.0.8 sürümü.

Eğer sürüm de doğruysa muhtemelen kullandığınız işletim sistemi sürümünden kaynaklanıyor demektir.

serecans

serecans

Üye
evet kardeşim sürüm numaraları yazdığın gibi wp8 de deneyeceğim, o da 2-3 gün sürer ondada olur inşl.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Yüklemedim kafam rahat :)

• Beğen
Tepkiler: Ugr288 ve n000k
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
lumia 620 siyah 1.20 gb şuan iniyor :D

PureFood

PureFood

Üye
bence vazcay :D porticodan sonraki gelen beta güncellemede bende gaza gelmiştim. şimdi yoğurdu üfleyerek yiyorum :) cidden ota dışında güncelleme yapınca yedegi geri yükleme zahmetli oluyor, haberin olsun. ben tek tek elle yüklemek zorunda kaldım. kendi otomatik yüklemiyor tel :)

hocam türkcell romlu cihazlarda data sense gelmiyormuş buradan yaparsak. o yuzden beklemeye karar verdim gibi. :D ama geri yükleme konusunda haklısın tek tek çok zahmetli :D

- - - Eklendi - - -

Hani otayı bekleyecektik :D

dostum tekrar o düşünceme dönüyor gibiyim, turkcell romlu arkadaşlar yapmış 920ye data sense gelmemiş. ne yapsak beklesek mi diye karar kara düşünüyorum. ama nsu indi kurdum bile. risk budur deyip dalıcam şimdi ama çekiniyorum :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
öncelikle hayirli olsun. Degişik cihaz ve operatorlerde yeniliklerin eksik ve farkli olmasi gayet normal. Cunku bu yazilim(official) resmi güncelleme degil. Resmi ve tam teşekkullu guncelleme Microsoft tarafindan ota uzerinden yayinlanicak. O yuzden fazla heyecan ve stres yapmadan bir kac gun daha sabredin. Nokia bu romlari serverlarina test amacli geri dönüşleri toplamak icin yuklemiltir ve bir kac icinde geri cekilme olasiligi da yuksek.

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve n000k
alasulumurat

alasulumurat

Üye
Arkadaşlar içinizden birisi lumia pusher linki verebilir mi. Mağaza aratınca çıkmıyor

Toros542

Toros542

Üye
Bu ne acele arkadaşlar.bi frene basın yahu.Bana kalırsa MS ve Nokia bu güncellemeyi deneme amaçlı gönderdi.bayram arifesinde ufak bi hediye gibi yani :)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
öncelikle hayirli olsun. Degişik cihaz ve operatorlerde yeniliklerin eksik ve farkli olmasi gayet normal. Cunku bu yazilim(official) resmi güncelleme degil. Resmi ve tam teşekkullu guncelleme Microsoft tarafindan ota uzerinden yayinlanicak. O yuzden fazla heyecan ve stres yapmadan bir kac gun daha sabredin. Nokia bu romlari serverlarina test amacli geri dönüşleri toplamak icin yuklemiltir ve bir kac icinde geri cekilme olasiligi da yuksek.

520ve720 ye neden gelmediği anlaşıldı 620, 820, 920 deney faresi olarak kullanılmış :D

n000k

n000k

Üye
aynen abi bende, test amaçlı bunu yayınladıklarını düşünüyorum.. otadan birkaç güne dağıtırlar bence :hmmm

PureFood

PureFood

Üye

tamam yüklemekten vazgeçtim resmi açıklama geldi :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
evet kardeşim sürüm numaraları yazdığın gibi wp8 de deneyeceğim, o da 2-3 gün sürer ondada olur inşl.

Windows 8'de muhtemelen olacaktır :oke:
Sonucu bizimle paylaşırsan seviniriz.

Dementor61

Üye
Biz şimdi flashladık ya. OTA dan tekrar güncelleme imkanımız var mıdır ?

ÖEY

ÖEY

Üye
Ali Kemal üstad nerelerdesin sen yahu :D Ortalık karıştı ama sen yoksun ne zamandır :D Gözler seni aradı hep :D

skynet

Üye
Modelin adı ve rengi: (Lumia 620-Beyaz)
Operatör:Türkcell
Güncellemenin sürümü ve boyutu:3046.0000.1329.2001 - 1.20GB
DataSense: Var
SmartCam: Var
Renk Profilleri: Var
Radyo: Yok
Ekran Saati: Var
Çift tıklama: Yok

blackcemre

Üye

bunlarr test amaçlı mı yani lumia 620 ye çift tıklat gelir mi

texasteam

Üye
internecanel error hatasını bende aldım şöyle çözdüm nokia software girin sunucu konfigürasyonuna gelin sunucu caresuite externaldeyken oturum açın diyin hata gidiyo bilginize

ayrıca bi sorum olucak şimdi güncellediğimizde oto güncelleme geldiğinde tekrar güncelleme yapabilicekmiyiz ?

Üst Alt