Nerede ve kim açıklamış? Link verebilir misin? Merak ettim, okumak isterimaçıklandı kardes

620'ye fm radyo gelmeyecek.lumia 620'ye fm raddyo gelmiş mi?
Onu biliyorum daha önce paylaşılmıştı zaten. Ayrıca orada beklenen tarih olarak vermişler yani kesin net değil. Fark etmez gerçi şunun şurasında maksimum 9 gün kaldıGüncellemenin Lumia 920'ler için 14 Ağustosta Avusturya'da verilmeye başlanacağı kesinleşti. 920 sahipleri artık beklemeye başlayabilir, ancak diğer modeller için şuan için bir gelişme yok.
- - - Eklendi - - -
Edit: Yerli teknoloji ve mobil sitelerine yönlendirmek yasak![]()

ama sunu diyeyim 3-5 tane yeni özellik gelmiş okudugum kadarıyla ve bu heyecan eski günlerime dondum be size gidin android flen kullanın demeyecem böyle dewam arada kapalı sistem kullanmak iyidir ios dısında boyle giderse sgs3 ü satıp lumia alacağım android cok acık oldugundan istegin özelliği ekleyip cıkartabiliyon belli seyden sonra sıkılıyon telefonun anasını ağlatıyon kapalı sistem iyidir ya peki bunda hack yada root yada sistemi yönetime tam yetki alabiliyormuyuz ?Lumia 920'de sıkıntı yok.
Data Sense, Radyo vs hepsi yerli yerinde![]()
Güncellemenin Lumia 920'ler için 14 Ağustosta Avusturya'da verilmeye başlanacağı kesinleşti. 920 sahipleri artık beklemeye başlayabilir, ancak diğer modeller için şuan için bir gelişme yok.

Geçen bi Donanımabere bakayım dedim uff
Biz bu haberi vereli 1 ay olacak neredeyse.
Arkadaşlar bakın bunu son kez söylüyorum.
Windows Phone konusundaki "ilk" haberleri her zaman buradan duyarsınız.!
Başka teknoloji sitelerine gidip de kopyala yapıştır yaparak buraya getirme zahmetinde bulunmayın.
Getirdiğiniz haberler günler, haftalar öncesinden burada paylaşılmış oluyor.
Diğer bölümleri (Android, iOS vs) bilmeyiz, ancak WP konusunda Maxicep WP tüm site ve forumların önünde gidiyor bu konuda bilginiz olsun.
Diğer sitelerden haber kopyalayıp da ilk ben duyurayım zahmetine giremeden önce bizim bölümde bir araştırın olur mu![]()

Ayarlardan ekran dokunmaya girdiğinde göz at diye bir bölüm olması lazım.lumia 620 ekran ve dokunmayı lumia pusher ile güncelledim ama çift tıklatma özelliğini bulamadım bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim???????????????????????
Geçen bi Donanımabere bakayım dedim uff![]()
Maxicep İyidir![]()