WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

ademoz05

Üye

şu sayfadan:

Bu portico değil miydi

- - - Eklendi - - -

Kafam iyice karıştı nokia iyi değilim tazminat alırım

Bu portico değil miydi

Orada latest version derken, cihazda son yüklü olan sürümü kastediyor. (Yani AMBER'i değil)
Güncellemeden sonra o listedeki numaralar değişecek.

Ayrıca o tam olarak Portico değil.
Portico'dan sonra "Beta" dediğimiz bir ara güncelleme almıştı.

Tepkiler: frogan ve Tacettinn
konuya yazmıyordum sıkı takip içindeydim ama dayanamıyorum artık hadi nokiaaa

Hala gelmedi ya

Bu arada ben mesaideyken siz de fena kaptırmışsınız helal olsun

Tepkiler: frogan
Şimdi anladım Teşekkür ederim. Nokia kafayı yedirecekti az daha

ÖEY

Üye
Sorma ben dışarı çıktım sayfa sayısı 178 idi eve geldim bir saat önce 193 olmuş yaklaşık 3 saatte

Tepkiler: frogan
Sorma ben dışarı çıktım sayfa sayısı 178 idi eve geldim bir saat önce 193 olmuş yaklaşık 3 saatte

Aynen ya 15 sayfa birden atmış ben de dikkat ettim.

Allah korumuş bir de güncelleme gelseymiş nolurmuş acaba

PureFood

Üye
Bu saatten sonra gelir mi ki. Artık yarına kaldı

dakamon

Üye
Abi dikkat ederseniz operatörlere ait telefonlara güncelleme geldi. Bizim iş nokia kalıyo oda arıtk kaç güne verirse güncellemeyi....

Bu durumları S^3 bölümünden de gayet iyi hatırlıyorum

Bence gece gelse iyi olur işi olmayanlar hemen yükler,yoğunluk ta olmaz server'larda

tessun

Üye
onay bekliyor bakalım sabaha gelicek gibi arkadaşlar

YkPkY

Üye
ekran saati bir süre sonra kayboluyor ve elimi ekranın üzerinden geçirince tekrar aktif oluyor çok iyi düşünülmüş
Flaşlayın Gitsin

e o zaman cihaz cepteyken yada kapaklı kılıfdayken saat hep aktif olacak yanımızda bide akü taşıycaz yada güneş enerjisi paneli

- - - Eklendi - - -

ekran saati bir süre sonra kayboluyor ve elimi ekranın üzerinden geçirince tekrar aktif oluyor çok iyi düşünülmüş
Flaşlayın Gitsin

e o zaman cihaz cepteyken yada kapaklı kılıfdayken saat hep aktif olacak yanımızda bide akü taşıycaz yada güneş enerjisi paneli

2 dakikada bir "Telefonunuz güncel. Son denetleme: 2 saniye önce" yeter artık

dakamon

Üye
Sanırım yine kendi kendimizi gaza getirdik flash atacaklar atmaktan vazgeçti bence nokia bilerek dalga geçiyo flash atacaklarla ucundan gösterip geri çekiyo flashçılarda vazgeçip duruyor

efege

Üye
Arkadaşlar Nokia Software Updater For Retail 3.0.8 indirdim fakat yüklerken bir problem ile karşılaşıyorum.

microsoft visual C 2005 indirdim ama hala aynı problem...

windows 7 kullanıyorum.

l820 de smart cam ve nokia video upload flan yüklenebilir durumda şuan indiriyorum mağzadan amber gelmicek sanırım heralde şunları verelimde sussun diyolar