WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Eyvahhh 100kb hızla heralde 1 hafta da indiririm ben :dry:

Lumia820

Lumia820

Üye
    Konu Sahibi
820 de datasense yok beyler :( vodafone tr kullanıyorum

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
ben anlamadım. telefonun yazılımı 1030.6409.1314.1001 benim yaptığım güncellemede 1030.6409.1314.1001 boşunamı yaptım yani

anilakbay

Üye
Nokia Software Updater For Retial 3.0.8 gerekiyor sanırım. Direk onu indirsem olmaz mı? Burdan

• Beğen
Tepkiler: yusufguc
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
şu an win8 64 bitte yazılımı indiriyorum

ÖNEMLİ

Arkadaşlar 64 bitte Nokia Software Updater'ı kurmaya çalışınca hata iletisi alırsanız, bilin ki uyumluluk ayarı yapmanız gerekiyor.
Sağ tıklayıp uyumluluk ayarını Windows XP SP2 veya SP3 yapın. Tamam dedikten sonra tekrar uygulamaya sağ tıklayıp "Yönetici olarak çalıştır" dediğinizde sorunsuz kurabilirsiniz ;)

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
hasansen_83

hasansen_83

Üye
bende fm radyo yok data sense var ban a radyo lazımmmm :(

alical33

alical33

Üye

ÖNEMLİ

Arkadaşlar 64 bitte Nokia Software Updater'ı kurmaya çalışınca hata iletisi alırsanız, bilin ki uyumluluk ayarı yapmanız gerekiyor.
Sağ tıklayıp uyumluluk ayarını Windows XP SP2 veya SP3 yapın. Tamam dedikten sonra tekrar uygulamaya sağ tıklayıp "Yönetici olarak çalıştır" dediğinizde sorunsuz kurabilirsiniz ;)
bende sorun yok zaten abi diğer arkadaşa bende söyledim zaten uyumluluk ayarlarını kontrol etmesini :)

Dementor61

Üye
Lumia 820 Vodafone Tr data sense yok. Benim için önemli olan oydu zaten :(

tgoksen1

Üye
beyler bişe soracağım sımdı bız bunu yapacaz guncellemeyı sonra telefona bıdaha guncelleme geldiğinde bir kez daha mı yapacaz ? yoksa bu asıl gelen guncelleme mı

hasansen_83

hasansen_83

Üye
oray abakmadım ayarlara baktım ama hemen bakıyorummm :)

Üst Alt