teklifin için teşekkürler , ama şimdı yaparsam data sense filan gelmezse , sonra ugras dur , beklemek daha iyi gibi , bide çift tıklama olayı var o da yokmus daha l620 ye
iyi bayramlar kardeşler herkes bişeyler yazmış ben yüklüyorum kaybetçek bişey yok 111 sayfa yazı var deneyen yükleyen yok msjı yazan kişinin yükledim oldu veya olmadı demesi lazım......
iyi bayramlar kardeşler herkes bişeyler yazmış ben yüklüyorum kaybetçek bişey yok 111 sayfa yazı var deneyen yükleyen yok msjı yazan kişinin yükledim oldu veya olmadı demesi lazım......
NSU ile bir bak bakalım yeniden yüklendiğinde.
O zaman da aynı şekilde görürse mecbur dead flaşla global atacaksın GDR3'te yine.
Zaten az çok öğrendin. Artık sorun yaşamazsın
Hatta arkadaşlarının telefonlarını da kurtarabilirsin açılmadığında
KÖTÜ HABER LUMİA 920 CARE SUİTE'E BAĞLADIM YİNE URUN KODU TURKCELL GOZUKUUOR 1232.5957.1308.0002 olarak görüyor(yani surum bu diyor serverdaki)
yani biz gdr3filanı da mı deadflash olarak yapıcaz?
Biz OTADAN YAPSAK YİNE 0002 mi olacak ilerde
arkadaşlar bu soruların cevabı da benden eğer dead flash atan arkadaşlar gdr3 te otayı beklerlerse tekrar turkcell romu değil global romu yükleyecekler şöyleki
dün global rom olan bu romu dead flasla attım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sonrabi güncelleme kontrolu yaptım telefondan
karşıma güncelleme var yazısı çıktı
indirip kurdum
güncelledim sonuç bu
yani otada yaptığınız sürece sıkıntı olmayacak ama nsu dan yapınca ne olur onu bilemem
- - - Eklendi - - -
Ama amberi otadan yapacağım o zaman o zevki tatmak için sırf sadece telefonu global roma çevirip bıraktım şimdi gel Amber gel türküsünü söylüyorum
- - - Eklendi - - -
Ama amberi otadan yapacağım o zaman o zevki tatmak için sırf sadece telefonu global roma çevirip bıraktım şimdi gel Amber gel türküsünü söylüyorum
KÖTÜ HABER LUMİA 920 CARE SUİTE'E BAĞLADIM YİNE URUN KODU TURKCELL GOZUKUUOR 1232.5957.1308.0002 olarak görüyor(yani surum bu diyor serverdaki)
yani biz gdr3filanı da mı deadflash olarak yapıcaz?
Biz OTADAN YAPSAK YİNE 0002 mi olacak ilerde
arkadaşlar bu soruların cevabı da benden eğer dead flash atan arkadaşlar gdr3 te otayı beklerlerse tekrar turkcell romu değil global romu yükleyecekler şöyleki
dün global rom olan bu romu dead flasla attım
sonrabi güncelleme kontrolu yaptım telefondan
karşıma güncelleme var yazısı çıktı
indirip kurdum
güncelledim sonuç bu
yani otada yaptığınız sürece sıkıntı olmayacak ama nsu dan yapınca ne olur onu bilemem
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -