sinansoyu
Üye
windows 8 . tüm gerekli güncellemeler, framework lar hepsi yüklü. birde NSU da cihazımın türü: RM-821 görünüyor. ama güncelleme de aynı rm-821 . versiyon farkı mı var acaba ?
kuruluysa boş verin olmaz kurulu olmayan biri varsa denemeye hazırsa anlatıyım
- - - Eklendi - - -
amber kurulu olmayan beyaz Türkcell romlu 920 lazım
hocam sen anlatsanda biz denesek? bizde olmayacağı kanısı nasıl oluştu sende?
Downgrading Nokia Lumia Firmware/CFW and Flashing Dead Lumia Phone
Arkadaşlar downgrade olarak adlandırdığımız eski sürüme flaşlama işlemini ancak Dead Flaş yöntemini kullanarak yapabilirsiniz.
Ancak lütfen yeterli bilgisi olmayanlar uğraşmasın.
http://www.maxicep.com/windows-phon...-atilir-lumia-800-a-2-719878.html#post5733402
Windows XP'de denemeniz tavsiye olunur.
Flaşlayacağınız ROM dosyalarını eğer XP kullanıyorsanız şu dizine atmalısınız.
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Nokia\Packages\Products\rm-821
Ayrıntılı bilgi için:
http://www.maxicep.com/windows-phone-yazilim-destek/lumia-920-acilmiyor-2-756015.html#post5797628
anlatıyım 15 dkya gelirim Ni işim var ama ben bunu aylar öncede denemiştim
Benim sabahtan beri linkini verdiğim ne, bakmıyorsunuz galiba
Size dedim ki Downgrade'i ancak Dead Flaş yoluyla yapabilirsiniz.
Türkçe anlatılmış linkini de verdim, ona rağmen aynısının ingilizcesini alıp getirmişsiniz.
3 mesaj öncesine bakarsan göreceksin. Windows Xp'de denemen gerekiyor.
bekleniyorsunuz
bakın şimdi anlatıyorum.
öncelikle lumia 920 beyaz türkcell için rm-821 klasörünü masaüstümüze kopyalıyoruz.
sonra ali kemal abini paylaştığı beyaz global dosyalarını...]
Ali Kemal?
niye ama Windows 8 herşeyi tanıyor donanım olarak Windows xp'de çalış deyemezmyiz programa
Windows Vista, 7 ve 8'de "Programming" seçeneği aktif olmuyor uygulamanın menüsünde.
Bilgisayarın dil ve bölge ayarlarını Amerika (İngilizce) yapınca görüyor demişti sanırım birisi ama ben denemedim. Eğer olursa boşuna XP aramayın. Ama o zaman da olmazsa mecburen Windows XP bulmanız gerekiyor.
Bir de dead flaşta upgrade & downgrade diye bir şey yok.
Dead flaş yöntemiyle istediğiniz sürümü yükleyebilirsiniz.
Downgrade etmenize gerek yok.
Çünkü adı üstünde dead flaş.
Normal koşulda hiç açılmayan telefonlara uygulanıyor ve sıfır yazılım atmayı sağlıyor. (Hangi sürüm isterseniz. Yeter ki elinizde Rom dosyaları olsun. Yani benim paylaştığım Amber Beyaz Lumia 920 için öncelikle downgrade yapmanıza falan gerek yok eğer dead flaş yöntemini kullanacaksanız. Tabi ki işleme başlarken ölü taklidi yaparak yani telefonu kapalı tutarak başlamanız lazım)
porticoyu kurabilir miyim
ben demiştim.dil bölge değişince açılıyor o tik
Windows Vista, 7 ve 8'de "Programming" seçeneği aktif olmuyor uygulamanın menüsünde.
Bilgisayarın dil ve bölge ayarlarını Amerika (İngilizce) yapınca görüyor demişti sanırım birisi ama ben denemedim.
ben demiştim.dil bölge değişince açılıyor o tik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?