WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz, Windows XP mi?

windows 8 . tüm gerekli güncellemeler, framework lar hepsi yüklü. birde NSU da cihazımın türü: RM-821 görünüyor. ama güncelleme de aynı rm-821 . versiyon farkı mı var acaba ?

Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz, Windows XP mi?

ugurn500

Üye
Nokia Software Uptader'i yükledim ama yeni güncellemeyi bulmuyor, telefonum l820. Güncelle dediğimde mevcut yazılımı tekrardan indirip kuruyor.

Nokia Software Uptader'i yükledim ama yeni güncellemeyi bulmuyor, telefonum l820. Güncelle dediğimde mevcut yazılımı tekrardan indirip kuruyor.

Güncellemeler dün akşamüstü serverdan kaldırıldı.
Şu an güncellemeyi göremezsiniz.

doğrudur. benim de öyle ama görmüyor işte. anlayamadım.

HEPİNİZE HAYIRLI OLSUN DA BİZİM LUMİA 720 YE NEDEN GELMEDİ BEKLEMEKTEN BIKTIK ARTIK NE AYRICALIĞI VARSA ARTIK.... :d

IVI-Elia

Üye
nasıl yapılacağını buldum ama cihazı dun guncellemeseydim yapacaktım şimdi downgrade yapsam porticoya nasıl yapacağım

Dead flash nasıl yapıcam bununla ilgili konu varmı yada söyleyebilir misiniz cünkü pc görmüyor telefonu brick modda kaldı

IVI-Elia

Üye
cidden buldum nasıl yapılacağını ufak sorun kaldı geriye downhrade yapılamıyor mu eski sürüme

IVI-Elia

Üye
of ya ben eski surum istiyorum yoksa yapmıştım aça bunu öğrendiğim iyi oldu bu sefer olmazsa bile bir sonraki güncellemede global roma geçicem

- - - Eklendi - - -

hocam nasıl yapcaz tcell e global yüklemeyi?

şimdi abi olay çok uzun hemen anlatıyorum ama sizin cihaz şuanda amber kurulu mu

evet kurulu.uzun olsun vakit çok