büyük ihtimal sürüm numarası değişmezse sana otadan güncelleme gelmiycek .. GDR2 betayı NSU ile güncellemiştim, 1 hafta sonra ortadan yayınlandı, sürüm numarası değişmediği için bana gelmemişti otadan güncelleme..
oturum aç diyince zaten direk güncelleme kısmına geçiçek sonrada indirmeye başlıyo olay bu oturum açmıyosunuz sadece oturum aç diyosunuz o yönlendiriyo ve indirmeye başlıyo
Bence OTA'dan gelecek olanların şu ankilerden bir farkı olmayacaktır.
Biraz daha erken bir zaman olsaydı Ali Kemal'in dediğine katılırdım ama bu saatten sonra Nokia'nın bu güncellemeleri serverdan geri çekeceğini sanmıyorum.
Biraz daha erken bir zaman olsaydı Ali Kemal'in dediğine katılırdım ama bu saatten sonra Nokia'nın bu güncellemeleri serverdan geri çekeceğini sanmıyorum.
arkadaşlar iniyo şuan güncelleme soruma tam cevap alamadım şimdi güncelmenin son halinde değişiklik oldu diyelim biz otodan onu alamıcak mıyız şuan güncellersek papakudioflu
Bana ali kemal abinin dediği mantıklı geliyor açıkcası. Bildiğiniz gibi gdr2 de sorun yaşanmıştı htc lerde nokia da aynı duruma düşmemek için bi ön yükleme yaptırıp geri dönüşlere göre son düzeltmelerini yapıp otadan yayınlayacak. Son hali olsa otaya koyaardı. Ben Nsu ya koymanın başka hiç bir mantıklı tarafını göremiyorum açıkcası.
arkadaşlar iniyo şuan güncelleme soruma tam cevap alamadım şimdi güncelmenin son halinde değişiklik oldu diyelim biz otodan onu alamıcak mıyız şuan güncellersek papakudioflu
iyi oku bak yorumumu sana örnekli yorum yaptım. otaya verilcek olan güncellemede sürüm numarası senin şuan yüklediğinle farklı olmazsa güncelleme gelmiycek sana otadan. çünkü sende güncelleme kontrol yaparken senin sürüm numaranı güncel olarak algılıyacak..
evet gdr2+amber olarak yayinlanmiş. Fakat buradaki ince ayrinti GDR2 Microsoft tarafindan ota yayinlanir. Yani telefonlariniza ota uzerinden gelmeyen guncelleme resmi final sürümü degildir.
Bu gibi flash guncellemelerde sürüm numarasi final guncellemede degişmezse guncelleme ota uzerinden cihazda gorunmeyebilir.
evet gdr2+amber olarak yayinlanmiş. Fakat buradaki ince ayrinti GDR2 Microsoft tarafindan ota yayinlanir. Yani telefonlariniza ota uzerinden gelmeyen guncelleme resmi final sürümü degildir.
Bu gibi flash guncellemelerde sürüm numarasi final guncellemede degişmezse guncelleme ota uzerinden cihazda gorunmeyebilir.
Zaten her şey birkaç gün içinde otadan güncelleme gelince ortaya çıkacak. OTA güncellemesinden sonra turkcell romlu cihazlarda data sense gözükürse Ali Kemal üstad doğru demiş olacak. Bekleyip görelim. Dağılın
Bunlardan fazla özellik vereceklerini sanmıyorum. Sadece farklı kişilere farklı şeylerin yüklenmemesi sorununu giderirler.
Dikkatimi çeken birşey var. Ekran+dokunma ayarlarında şu açık/kapalı seçenkleri arasında geçiş yaparken akıcı olmuyor pek.