WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

LBY

Üye
arkadaşlar lumia 920 ota güncelleme olayı ne oldu? bilgisi olan varmı?

birde nokianın microsoft a satışı hakkında ne düşünüyorsunuz ?

benim içime bi kurt düştü, nokianın tüm teknoloji değartmanlarını alıp isim satın almaması biraz garip geldi,
yanişimdi microsoft kendi markası ilemi telefeon çıkaracak peki çıkaracaksa piyasadaki aktif nok ürünlerinin akibeti ne olur varmi bi fikri olan?

Microsoft Kendi Cihazlarına dahada Özen göstermesini umut ediyorum Fazla oyun uygulaman yoksa Bas Flaşı işte NSU daha Sağlıklı.

güncelleme geldi sonunda güncelliyorum

O konuda telefonun değil telefona yüklenecek uygulamanın hacklenerek sertifikalanması anlatılıyor. Yani sen ne gördün bilmiyorum ama söz konusu durum seninle ilgili değildir.

O Konuda Ücretli uygulamaları Ücretsiz Yükeleme açısından Değinilmiş Bi zararı yok .

abi resim bu

Tepkiler: OttomaN TigeR
bende bilmiyom şarj olsun diye usbye taktım telefonu güncellemeyi yaparken ondan sora bu gelmiş
Bismil

Bismillah Bu Nerden Çıktı Yoksa Forumdan Habersiz Telimi Hackledin
sorun düzelmiştir telefonu yeniden açıp kapadım bir daha çıkmadı karşıma

Dejavuex

Üye
bende bilmiyom şarj olsun diye usbye taktım telefonu güncellemeyi yaparken ondan sora bu gelmiş
sorun düzelmiştir telefonu yeniden açıp kapadım bir daha çıkmadı karşıma

Hadi bırak bırak telefonu hackledin bize haber vermiyosun
Şaka bi tarafa tabi kücük bir hata olabilir zaten ilk güncellemeden gerekli uygulama güncellemelerini yapıp bi kaç reset atılmalı bence.

Bazen uygulama kurulum ları veya güncellenme esnasında o resimde görülen satır çıkabiliyor ilk günden beri ara ara bende şahit oldum kurulum bittikten sonrada kendiliğinden gidiyor.

o data c resmi uygulamanın bazen sisteme yukledigi için gozukuyor nereye yuklendigini gosteriyo korkmanıza gerek yok arkadaslar ,

ufuxxxxx

Üye
selam L820 10 gün önce otadan amber güncelleme gelmişti kısa bir süre sonra bir güncellemedaha geldi ondada ayarlar menüsü değişmişti bu gün yine bir güncelleme yaptım ama değişen bişiy yok engelleme+saat+renk profili+Smart cam amber den sonra gelenler bilgi verecek arkadaşlar a şimdiden teşekkürler...

920ye otadan güncelleme geldimi amber ?