hllsvrn
Üye
Anlamadığım bir konu var. Amberi Nokia gönderiyor, Gdr2'yi MS , 2'si aynı anda gelmek zorunda mı??.. Eğer öyleyse güncellemenin gecikmesini normal olarak görüyorum. HTC'lere gelen sadece GDR2 idi. ve geleli neredeyse 1 ay olacak. Bu durumda gecikmeyi sağlayan Nokia galiba, Deli gibi Amber'i bekliyoruz.))
Bu arada Lumia 920 sahibi arkadaşlar, güncellemeyi flash atarak kuran arkadaşlar.. Bize Datasence geldi diye biliyorum? Doğrumudur?
Beyler bu sefer istemeyerek yazıyorum bunu ama 8.1 de gecikme olmayacağı kanaatindeyim. Bunu birazda gdr3 ile anlarız eğer söylendiği gibi ekim kasım gibi verirlerse 8.1 de ocak şubat gibi verilir. Normalde 8.1 zaten ekim kasım gibi verilecekti ve ocak şubata ertelediler bağzı sorunlar yüzünden heralde daha da ertelemezler. Umarım şöyle bir gaflete düşmez MS ulan 2015 te bitiriyoruz desteği WP8 i sallayalım biz WP9 için çalışalım derlerse yandık işte o zaman8.1 i de geciktirebilirler hatta 8.1 den sonra daha bi güncelleme alamayablirizde. Bu köt senaryoydu
Sana tamamıyla katılıyorum. Yani bence de 2014 ün ocak/şubat ında gelecek olan 8.1 önce nisan/mayısa, sonra da haziran/temmuza ve arkasından ağustosa kadar sarkacaktır. Ağustosta da ucundan koklat ve geri çek diyerek Eylül başına sarkabilirde :P. Kabul ediyorum biraz abarttım belki ama en azından ocak veya şubat olmayacağına inanmaya başladım diyebilirim.
Umarım öyle olurama bi söylenti vardı ya hani bütün sistemleri tek bir çatı altında toplayacak yeni bir sistem. Ama biraz ütopya gibi duruyor ama insan korkuyor abi ben şöyle yenilikleri sık sık görmek istiyorum. Daha bebek diyebileceğimiz bir işletim sistemi ve sen bunu sürekli yenilemelisin ki hem müşteri çekebilesin hemde varolan kullanıcıların insanlara telefonu övsün.
Eyvallah cevap için.Yok dostum bir değişiklik..
şu haliyle bile WP süper. 3ay WP kullanıp ardından android alın elinize farkı anlarsınız. Android iğrenç geliyor
şu haliyle bile WP süper. 3ay WP kullanıp ardından android alın elinize farkı anlarsınız. Android iğrenç geliyor
Nokia Pc Suite'i yükledim usb ile bağladım. Uyumsuz usb modunda bağlandı diyor?
İşletim sistemin Windows 7.. Bilgisi olan arkadaşım var mı??
Nokia PC Suite ile WP8 telefonları bağlayamazsın diye biliyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?