WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

alical33

Üye
tamam işte beklediğim cevap buydu kaç ay bekledik bir iki gün daha beklerim ben

bikaç güne çıkar telede ama ben diğer klasörünü temizlemek için bu yolla yaptım değilse beklerdim ama belki güncellemede diğeri temizliyordur bilmiyorum

efeler12

Üye
ekran ve dokunma uygulamasını mağazadan güncelleyin elini üstünden geçirince saat çıkma özelliği geliyor

alical33

Üye
920 de fotoğraf çekerken odak anında çok net fakat çektikten sonra bulanıklaşıyordu o sorun düzelmiş

- - - Eklendi - - -

ekran ve dokunma uygulamasını mağazadan güncelleyin elini üstünden geçirince saat çıkma özelliği geliyor

link varsa paylaşabilirmisin ?

efeler12

Üye
920 de fotoğraf çekerken odak anında çok net fakat çektikten sonra bulanıklaşıyordu o sorun düzelmiş

- - - Eklendi - - -

direk lumia pusher yükle tek tek güncelle

lumia 620'ye fm radyo gelmişmi Nokia care süite ie flash atarak mı yükleyeyim acil???????????*

tgoksen1

Üye
hala anlamadım burdan yapmakla ne riski var ?

Arkadaşlar lumia 820 ave data sense bulamadım :S...
Birde çift tıkla saat gözükecekti hani ? onu bulamadım. çift tık yapınca normal kilit ekranı geliyor

ÖEY

Üye

- - - Eklendi - - -

Ali cidden düzelmiş değil mi odaklama sorunu? Bak eğer öyleyse öpecem valla seni

Sensation

Emekli Yönetici
Arkadaşlar lumia 820 ave data sense bulamadım :S...
Birde çift tıkla saat gözükecekti hani ? onu bulamadım. çift tık yapınca normal kilit ekranı geliyor

dakamon

Üye
Nasıl olmaz data sense 820 de. Allahım bu bir kabus olmalı. O zaman yeni bir güncelleme ile verirler data sense i. Koymayı unutmuşlardır içine. Ota yı beklicez mecburen. Onda da olmazsa küfür etme çalışmalarına başlarız.