WP Mango Kullanıcılarına Kötü Haber

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
WP Mango Kullanıcılarına Kötü Haber
[h=2]Windows Phone kullananlara ve hayranlarına kötü bir haberimiz var. Eğer Mango tabanlı bir akıllı telefon kullanıyorsanız, yeni güncelleme sizleri teğet geçecek gibi görünüyor.[/h]Windows Phone Mango kullanıcılarına The Verge'den kötü haber geldi.Microsoft'a yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre, Mango kullanıcıları yeni güncelleme Apollo'yu yükleyemeyecekler.

Öncelikle haberin Microsoft tarafından doğrulanmadığını ve bu yüzden şimdilik dedikodu olarak kalmak durumunda olduğunu söyleyelim ve nedenApollo güncellemesinin Mango kullanıcılarına sunulmayacağını biraz inceleyelim.Aslına bakarsanız direkt olarak donanımsal yetersizlikler yüzündenWindows Phone Apollo'yu cihazlarınıza yükleyemeyeceğinizi rahatlıkla söyleyebiliriz.Kabul etmek gerek, Windows Phone Mango yüklü olarak satın aldığını akıllı telefonlar donanım açısından güçlü sayılamazlar.Hal böyle olunca, bu donanımların Windows Phone Apollo'yu çalıştıramayacağı düşünülüyor. Tabii ki Microsoft'tan gelecek resmi açıklamayı beklemek durumundayız.Ayrıca Microsoft'a yöneltilen "Mango kullanıcıları, Apollo güncellemesini yükleyebilecek mi?" sorusuna verilen cevap da manidardı. "Windows 7uygulamaları Windows 8 ile uyumlu olacak" şeklinde verilen cevap,Microsoft'un kelimeleri akıllıca seçerek sorudan kaçmaya çalıştığı şeklinde yorumlandı.

kaynak:SDN

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu konudaki açıklama microsoft tarafından resmi olarak yapılmıştı ve benim tarafımdan bölümde paylaşılmıştı. Hatırlatmak gerekirse microsoft pazarlama müdürü adını hatırlamıyorum apollo güncellemesini mevcut lumia cihazları alıcak diger cihazlar firmaların inisiyatifinde demişti

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Birincisi SDN'nin haberlerine kesinlikle güvenmem, adamlar feci şekilde android fanı. En güvenli mobil işletim sistemleri haberi yapmışlar örneğin, haberde her şeyin objektif olması gerek değil mi? Değil işte, adamlar haberde en az güvenli işletim sisteminin Android olduğunu kısaca geçiştirdikten sonra, android'e antivirüs yükleme seçeneklerine getiriyor haberi, android popülerdir o yüzden virüs var diyor, yazıyor işte. Haber buram buram fandroid kokuyor.

İkincisi, bu windows phone hayranlarına kötü haber değil, iyi haber sayılabilir. Windows Phone Apollo'nun ne kadar güçlü bir sistem olarak geleceğini gösterir.

İyi günler...

anılbaran

anılbaran

Üye
lumia 900 de 1.4 işlemci var daha ne olsun.900 alacak elbette

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumia 900 de 1.4 işlemci var daha ne olsun.900 alacak elbette

donanım sorunu yok arkadaşlar adamlar zaten açıkladı haberi bulmaya çalışıyorum bulur bulmaz hem burada hem de ilgili sitedeki haberde paylaşıcam

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
Birincisi SDN'nin haberlerine kesinlikle güvenmem, adamlar feci şekilde android fanı. En güvenli mobil işletim sistemleri haberi yapmışlar örneğin, haberde her şeyin objektif olması gerek değil mi? Değil işte, adamlar haberde en az güvenli işletim sisteminin Android olduğunu kısaca geçiştirdikten sonra, android'e antivirüs yükleme seçeneklerine getiriyor haberi, android popülerdir o yüzden virüs var diyor, yazıyor işte. Haber buram buram fandroid kokuyor.

İkincisi, bu windows phone hayranlarına kötü haber değil, iyi haber sayılabilir. Windows Phone Apollo'nun ne kadar güçlü bir sistem olarak geleceğini gösterir.

İyi günler...

sdn asıl wp fanı lumialar türkiyede yokken hergün en az 1 haberini yapıyorlar
android popüler olduğu için virüs bulaştırmaya çalışıyoru her site yazdı hepsimi fandroidci

ultrayer6

ultrayer6

Üye
sdn asıl wp fanı lumialar türkiyede yokken hergün en az 1 haberini yapıyorlar
android popüler olduğu için virüs bulaştırmaya çalışıyoru her site yazdı hepsimi fandroidci

her gün 1 lumia haberine karşılık en az 5 tane android haberi ve günün android uygulaması diye ayrı bir haber paylaşıyorlar. Ne olacak şimdi?

Ayrıca her site yazıyor fakat, yerinde yazıyor, uygun haberde yazıyor. Diğer işletim sistemlerini de ilgilendiren haberlerde yazmıyor sdn gibi.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Sen diyorsan doğrudur hünkarım
.

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi

her gün 1 lumia haberine karşılık en az 5 tane android haberi ve günün android uygulaması diye ayrı bir haber paylaşıyorlar. Ne olacak şimdi?

Ayrıca her site yazıyor fakat, yerinde yazıyor, uygun haberde yazıyor. Diğer işletim sistemlerini de ilgilendiren haberlerde yazmıyor sdn gibi.

wp lumia haberlerini hemen veriyorlar üstelik daha türkiyeye bile gelmedi lumialar android haberlerini çıktıktan en az 5-6 gün sonra veriyorlar mesela kiese galaxy s2 ics güncellemesi geldi daha haberini yapmadılar arm yeni nesil işlemcilerini 1 ay önce tanıttı şimdi yeni yayınlıyorlar bu mu senin fandroidcilik anlayışın ve hergün 2-3 tane iphone ipad haberi var

---------- Eklendi @ 12:09:02 ---------- Yazıldı @ 12:03:33 ----------

wp li cihazları sadece nokia üretmiyor lg ve htc de üretiyor

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Lumiaların hepsine gelecek diye Microsoft açıklamıştı ancak diğer marka telefonların markalarına bırakıldı .

ultrayer6

ultrayer6

Üye
O Tolga Küçükyılmaz denen adam gerek çektiği videolarda, gerek konularda her türlü android diyor başka bir şey demiyor resmen. Ayrıca ülkemize gelmemiş olan lumia'nın haberini yapması kötüyse eğer, bırak ülkemize gelmeyi, daha çıkmamış bir telefon olan galaxy s3 hakkında yaptıkları onlarca haber ne olacak?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
yok yere hiç tartışmayın piyasadaki tüm lumialar wp8 i alacak microsoft htc lg ye baskı yapacak onlarında cihazlara güncellemeyi vermesi için.. Kemal abinin konusunda mevcut resmi açıklama.. Ayrıca kendisinin gerek wp gerek diğer konularda her fikrine beyanına imzamı atarım! Konu :locked:

lasvetorus

lasvetorus

Üye
en iyisi olmus zaten yetersiz telefonlar.hatta bazi ulkelerde wp7 cikmadan wp8 cikacak bence en iyisini yaparlar.tek cekirdekli hurdalari desteklememeliler.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ne alakası var hurdayla lumia900 e hurda diyorsan sana sadece yuh derim o kadar! Ne sardınız çekirdeğe arkadaş ne faydasını görüyorsunuz hanginiz telefonunda crysis oynuyor ? Wp de symbian gibi düşük donanımla bile stabil ve verimli çalışır aşırı donanıma ihtiycaı olan tek sistem androiddir o da zaten cacık ki ne cacık. Kusura bakma da arkadaşım lumia900 e çöp diyen adam benim gözümde taraftır olaya atgözlüğüyle bakıyodur

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Arkadaşlar gerçekten de çok fazla donanım isteyen tek sistem Android'dir. Ama ne kadar donanım da versen hiçbir zaman yağ gibi akıcı olmaz ve mutlaka kasma yapar. Fakat ios'a bak, windows phone'a bak, meego'ya bak, hiçbiri hayvan gibi donanım istemez.

Symbian dahi daha az donanım ister android'den. Şöyle ki, donanımları neredeyse aynı olan c6-01 ile galaxy mini'yi göz önüne alalım. Örneğin Galaxy mini HD oyunları çalıştıramazken, c6-01 çalıştırır. Hem de neredeyse 2 katı ekran çözünürlüğü olmasına rağmen. Ne demek istediğimi anlamış olmalısınız.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
inan bana anlamadılar.. Bi insana sadece anlamak istediği kadarını anlatabilirsin..

lasvetorus

lasvetorus

Üye
ne alakası var hurdayla lumia900 e hurda diyorsan sana sadece yuh derim o kadar! Ne sardınız çekirdeğe arkadaş ne faydasını görüyorsunuz hanginiz telefonunda crysis oynuyor ? Wp de symbian gibi düşük donanımla bile stabil ve verimli çalışır aşırı donanıma ihtiycaı olan tek sistem androiddir o da zaten cacık ki ne cacık. Kusura bakma da arkadaşım lumia900 e çöp diyen adam benim gözümde taraftır olaya atgözlüğüyle bakıyodur

bos telefon stabildir dogru.ihtiyaca gore sadece ben telefondan daha ileri yetenekler bekliyorum.telefon yetersiz tabiiki neyi yeterli anlamadim suan amiral gemisi olan lumia 900 hangi markanin amiral gemisinden iyi?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hangi boş telefon arkadaşım? Lumia900 vs iphone4s videoları htc titan2 kapışmasını izle galaxy s2 den kat kat iyi.. Hangi boşluktan bahsediyorsun? Bi anlatamadık size her sistem android kadar donanıma ihtiyaç duymaz! İphone4s in donanımına bak bi bakalım

---------- Eklendi @ 11:18:22 ---------- Yazıldı @ 11:16:46 ----------

telefonun nesini kullandın da nesini yetersiz gördün söyle bilelim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt