WP Mango Kullanıcılarına Kötü Haber

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultrayer6

ultrayer6

Üye
Zavallı android kullanıcıları her sistemin kendi cihazları gibi hayvani donanım istediğini sanıyorlar, kendi sistemlerini her sistemden stabil sanıyorlar, telefonları karşılaştırırken sadece donanıma bakıyorlar ve hiç kullanmadıkları sistemler hakkında bile 40 yıllık kullanıcı gibi yorum yapıyorlar. Yazık. :(

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
vallahi yazık.

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
O Tolga Küçükyılmaz denen adam gerek çektiği videolarda, gerek konularda her türlü android diyor başka bir şey demiyor resmen. Ayrıca ülkemize gelmemiş olan lumia'nın haberini yapması kötüyse eğer, bırak ülkemize gelmeyi, daha çıkmamış bir telefon olan galaxy s3 hakkında yaptıkları onlarca haber ne olacak?

yazıyı yazan tolga küçükyılmaz değildi bu bir

ikincisi symbianda donanımı çok kullanmaz diyorlardı sonunu gördük

üçüncüsü 4 senelik işlemcinin seneye yetersiz kalmaya başlayınca ben seni görürüm

dördüncüsü galaxy s3 şimdiden 10 milyon ön sipariş topladı ve bir çok insan galaxy s3 ü bekliyor lumia 800 ü değil

ultrayer6

ultrayer6

Üye

yazıyı yazan tolga küçükyılmaz değildi bu bir

ikincisi symbianda donanımı çok kullanmaz diyorlardı sonunu gördük

üçüncüsü 4 senelik işlemcinin seneye yetersiz kalmaya başlayınca ben seni görürüm

dördüncüsü galaxy s3 şimdiden 10 milyon ön sipariş topladı ve bir çok insan galaxy s3 ü bekliyor lumia 800 ü değil

madem sdn o kadar güvenli, sizin sdn 'nin sözde sızdırılmış galaxy s3 özelliklerini de gördük. Tasarım berbat, 1.4 ghz işlemci, 1 gb ram, 8 mpx kamera. Ekran iyileşmiş bir de işlemci 200 mhz artmış hepsi bu. Yani sdn'ye o kadar güveniyorsan buna da güven o zaman. Ayrıca benim hayvan gibi donanım istemeyen sistemler'den kastım ios ve windows phone idi. Ama dediğiniz gibi symbian da hayvan gibi donanım olmasa da çalışabilir. Neredeyse aynı donanımlı olan c6-01 ile galaxy mini'yi yan yana koyun, 2 katı ekran çözünürlüğüne rağmen c6-01 'de HD oyunlar oynarken galaxy mini'de açamayın o HD oyunları.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

madem sdn o kadar güvenli, sizin sdn 'nin sözde sızdırılmış galaxy s3 özelliklerini de gördük. Tasarım berbat, 1.4 ghz işlemci, 1 gb ram, 8 mpx kamera. Ekran iyileşmiş bir de işlemci 200 mhz artmış hepsi bu. Yani sdn'ye o kadar güveniyorsan buna da güven o zaman. Ayrıca benim hayvan gibi donanım istemeyen sistemler'den kastım ios ve windows phone idi. Ama dediğiniz gibi symbian da hayvan gibi donanım olmasa da çalışabilir. Neredeyse aynı donanımlı olan c6-01 ile galaxy mini'yi yan yana koyun, 2 katı ekran çözünürlüğüne rağmen c6-01 'de HD oyunlar oynarken galaxy mini'de açamayın o HD oyunları.

][SIZE=

:good:[/B]

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi

symbiana oyunlar kirpilmis geliyor

o samsung galaxy s3 ltenin prototipi 4 ay onceden operatorlere verilmisti turkiyeye gelmeyecek lteli modeli ben sdn guvenilir demedim sozlerimi carpitma
wp ios un cakmasi bir sistem wp piyasada 2 senedir var ve tutmadi wp alcagina iphone 4s al daha iyi en azindan islemcisi daha iyi ve uygulamasi bol

theposies

theposies

Üye
ios ile ne alakas ı varsa bilgiseyara bagomlı kalmakla çakma olunuyorsa pehh

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ios çakması mı? Yok artık o nerden çıktı ya.. İosla tek ortak yanı zune.. Wp 2 senedir yok piyasada.. İlk çıkan wm ydi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yine bugün MSNerd bugün Reddit yazısında şu satırlara yer verdi:
Windows Phone’un 1. ve 2. jenerasyon cihazlara Windows Phone 8 için hiç umut var mı?
Evet, bütün varolan Windows Phone cihazları, Windows Phone 8 güncellemesini alabilecekler. Bunun karşısındaki en büyük engel ancak operatörler olabilir. Microsoft’un bu güncelleme için baskı yapacağını duydum. Bazı Apollo özellikleri ise, MSM8960 platformuna sahip 3. jenarasyon cihazlara özel olacak/olabilir.

başka açıklamaya gerek yok sanırım​

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
ikisi de kapali kaynak kodlu iksindede kisisellestirme az ikisindede flash yok neresi benzemiyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ikisi de kapali kaynak kodlu iksindede kisisellestirme az ikisindede flash yok neresi benzemiyor

flash olmaması yakın zamanda bir şey ifade etmeyecek adobe mobil platformlara flash destegini bıraktıgını açıkladı artık siteler html5 e geçiyor ve birbirlerinde olmayan ortak özellikler birbirlerinin çakması oldugunu göstermez

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
Türe

Türe

Üye
bu konudaki açıklama microsoft tarafından resmi olarak yapılmıştı ve benim tarafımdan bölümde paylaşılmıştı. Hatırlatmak gerekirse microsoft pazarlama müdürü adını hatırlamıyorum apollo güncellemesini mevcut lumia cihazları alıcak diger cihazlar firmaların inisiyatifinde demişti

almalı zaten ali abi yoksa çok büyük hayal kırıklığı ve büyük bir kayıp yaşanabilir :hmmm ve gelmezse de çok duyarsızca bir hareket olur bu bana ne almasaydınız dercesine

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Windows phone ios çakması mı :kop: :kop: :kop: ben buna bi tarafımla gülerim :kop: :kop: :kop:

android'de kilit açma sisteminden, mesaj gelen kutusuna kadar, klavyesinden, menüsüne kadar, tarayıcı tasarımından, sekme biçimine kadar, görsel efektlerden, diğer herşeyine kadar "bu kadar belli edilir" denecek kadar ios çakması iken, fandroid'ler gelip de windows phone'a ios çakması derse ben buna gülerim arkadaş. :kop: :kop: :kop: :kop:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
Windows phone ios çakması mı :kop: :kop: :kop: ben buna bi tarafımla gülerim :kop: :kop: :kop:

android'de kilit açma sisteminden, mesaj gelen kutusuna kadar, klavyesinden, menüsüne kadar, tarayıcı tasarımından, sekme biçimine kadar, görsel efektlerden, diğer herşeyine kadar "bu kadar belli edilir" denecek kadar ios çakması iken, fandroid'ler gelip de windows phone'a ios çakması derse ben buna gülerim arkadaş. :kop: :kop: :kop: :kop:

he bildirim çubuğu da çakma widgetta çakma ev ekranı da çakma ben özelliklerini diyorum sen bana arayüz diyorsun helal olsun sana nasıl anlama kabiliyetin varsa

Türe

Türe

Üye

hepsi çakma değil muhammed yanılıyorsun ve üslubun hoş değil.

theposies

theposies

Üye
hocam yapma ya . Benzemiyorlar bile ufak benzerlikler oabilir tabiki. O hepsinde var. Android ios a daha cok benziyor

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
theposies

theposies

Üye
android ios a daha cok benziyor ben arayuzden bahsesiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt