Kim basıyor bilmem kullanıcılar karlı çıksın da nolursa olsun
Eskiden varmıydı bilmiyorum ama bu nokialara özel olacak. Belki daha basit bir uygulama vardır şuan
Ohoo şimdiden başladınız, bir sonraki kılıfınızda bu olcak sanırım oda mı yoktu yenimi geldi vs..
Bu uygulama zaten vardı, çıkacak olan sürüm lumia lara özel bir sürüm. Ayrıca bilgilendirme amaçlı sözü geçen uygulamanın yaptığı görevi yapan wp8 sisteminde yerel olarak bulunan bir uygulama zaten mevcut Ama böyle 3. parti yazılımlarla çeşitlenmesi de güzel olmuyor değil hani sonuçta senin gibi dışardan bakanlar wp8 in içeriğinde ne olduğunu bilmeyip şu uygulama bu uygulama yok derken artık biraz daha dikkatli olurlar sanırım .
Ben açıklamayı son bir daha kez yapayım bu tür konu geçenlerdede geçti senaryo ve oyuncular aynıydı.Arkadaşlar bir kez daha hatırlatıyorum sistemler insanların kullanması içindir ve bunların geliştirilmesini sağlayan yine bizleriz.Tartışmanında bir usulu ve şekli olduğunu hatırlatmak zorunda bırakmayın lütfen.Şimdilik konuyu kilitlemiyorum ancak konuda kışkırtıcı ve kural dışı yorumlar olursa karşılığında ne olacağını biliyorsunuz.Bilgi paylaştıkça çoğalır ,laf kalabalağı yapmakla değil
ben çevremde windows'tan nefret ediyorum,sevmiyorum diyen birini görmedim. Zaten çoğunun başka işketim sistemi olduğundan haberi yok. Olsa da alışkanlıklar ve oyun yüzünden geçmezler
ben çevremde windows'tan nefret ediyorum,sevmiyorum diyen birini görmedim. Zaten çoğunun başka işketim sistemi olduğundan haberi yok. Olsa da alışkanlıklar ve oyun yüzünden geçmezler
Kardeş hiç polemiğe girme bence, sorsan linux kullanmayı bilmez bir kere bile kurmamıştır, ama burda linux överler. En iyisi konuya dönmek gerek, çünkü bu konuda da açıklama yaptım, anlattım ama öğrenmek yada bilgilenmek amacında değil adamlar. Biri sustu gitti diğeri konu değiştirdi. Kısacası sen genele anlat anlatacağını faydalanan faydalansın, boş yere boş yorumlara cevap yazıp yorulduğuna değmez.
Kardeş hiç polemiğe girme bence, sorsan linux kullanmayı bilmez bir kere bile kurmamıştır, ama burda linux överler. En iyisi konuya dönmek gerek, çünkü bu konuda da açıklama yaptım, anlattım ama öğrenmek yada bilgilenmek amacında değil adamlar. Biri sustu gitti diğeri konu değiştirdi. Kısacası sen genele anlat anlatacağını faydalanan faydalansın, boş yere boş yorumlara cevap yazıp yorulduğuna değmez.
haklısın yorulmaya değmez. Zaten bu bilgi paylaşmadan en doğrusunu ben bilirim düşünüp yanlışını anlamak yerine başka yerlerden haklı çıkmaya çalışanlar yüzünden konu amacından sapıp kilitleniyor.
Konuya dönecek olursak sağlamlığı yüzünden bence telefonu kullanma. Sevmediysen al istediğin telefonu yanına da flip cover kılıf alırsın ve dikkatli kullanırsın sorun olmaz.
Ben sizlere artık bir yorumda bulunamıyorum, ne linuxta yazılım yazmış gibi konuştum nede saçma bir yorum yaptım. Bunları söyleyen hep sabit kişiler zaten adminin de farkettiği gibi. Linux hakkında yorum yaptım çünkü kullandım ve biliyorum, Php ile de haşır neşir olmamdan dolayı sistemin gelişmelerinden de haberim oluyor. Burada sizden fazla bilgim vardır linux hakkında ve öyle konuşuyorum sizin gibi netten okuduğum, gördüğüm asıllı asılsız iddialarla gelip burada milletle polemiğe girmiyorum
Biriniz birşey atıyor ortaya cevabını alınca başka konuya geçiyor alakasız. Sonra döndürüp dolaştırıp ilk ortaya attığı şeyi tekrar savunuyor, halbuki onunla alakalı cevap zaten verilmişti. Bu saatten sonra yapacağınız gereksiz yorumlar için önce yapılan yorumları okuyun. Cevabını bulamadığınız birşey olursa, aklınızdaki sorular için yeni konu açın böylece hem asıl konuyu baltalamamış hemde diğer üyelere sataşmamış olursunuz.
haklısın yorulmaya değmez. Zaten bu bilgi paylaşmadan en doğrusunu ben bilirim düşünüp yanlışını anlamak yerine başka yerlerden haklı çıkmaya çalışanlar yüzünden konu amacından sapıp kilitleniyor.
Konuya dönecek olursak sağlamlığı yüzünden bence telefonu kullanma. Sevmediysen al istediğin telefonu yanına da flip cover kılıf alırsın ve dikkatli kullanırsın sorun olmaz.
Teşekkür ederim yorumlarınız icin dediginiz gibi saglam ve kamerası kaliteli diye kullanıyorum ama android ve iosdaki oyun uygulamaları görünce verdigim paraya degdimi degmedimi diye celiskide kalıyorum ama bir ay daha bekliyeyim baktım magazada canlılık yok ozaman s3 yada one x fln alırım artık tekrar teşekkür ederim vakit harcayıpta yorumlarını esirgemeyenler icin hepsini tek tek okudum bazı yerlerde konu baska yerlere gitti ama yinede emeginize saglık cok teşekkür ederim saglıcakla kalın