Telefon Tavsiyesi Android Mi Alsam Windows Mu Alsam?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
bence fazla uzatıp saçmaladınız konuyu açan arkadaş:
elinde zaten s3 mini var 520 620 720 820 gibi cihazlar kesinlikle senin cihazdan iyi değil hatta 920 dahil buradaki karşılaştırmada kamera hariç hiç bir + yönleri yok.
s3 mini rahat bir şekilde 1 yıl daha götür ve sen paranı arttırıp seneye çıkıcak daha iyi bir android veya ios cihaz alırsın wp almak için en az 2 yıl daha beklemeni tavsiye ederim ve not olarak wpci arkadaşlar bildiğin ergen kız triplerindeler tek söyledikleri:
"wp stabil bi kere tamam mı .S .S" nederlerse desinler aldırma s3 minide özgürsün ve çıkan hiç bir oyunda daha kasmadığını iyi biliyorum birçok arkadaşımda var ve çok memnunlar.
Niye millete sataşıyorsun ? Fanatiklik hareketleri böyle başka kişilere saldırmaktır. Sen telefonu övebilirsin iyi yanlarını belirtirsin buna laf yok doğrudur yanlıştır onu okuyanlar değerlendirir zatende başkalarına saldırmak nedir ? WP kullanıcıları sistemin stabil olduğunu söylüyorsa yalan mı söylüyorlar bu ergenlik mi oldu ? O zaman sende "bizim sistem kasıyo ama özgürüz ki biz" diyerek ergen mi oluyorsun ? Daha önceki mesajda da söyledim hiç bir platform kusursuz değil önemli olan kullanıcının istekleri doğrultusunda doğru sistemi tercih etmesidir.
 
  • Beğen
Tepkiler: enterneoll


enterneoll

enterneoll

Üye
burada telefon tartışıyoruz boşuna birbirinizi kırmayın sadece bir telefon boşverin en iyisi gidip deneyip kendine göre almak ama ben kendi filkirlerimi yazıyorum herkeste öyle yapmalı alıcak kişide kendine en uygun özellikli olan sistemi seçer olur biter
 
Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Hangi arayüz hoşuna gidiyorsa onu al. Wp alırsan kasma donma yaşamayacaksın, android alırsan sıkıldığın zaman sistemi istediğin gibi değiştirebileceksin. wp öneririm ama karar senin tabiki
 
  • Beğen
Tepkiler: andezitt
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Bu kadar tavsiye yeterlidir sanırım.
Keyifli forumlar. :locked:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt