elitetr
Üye
Bana basit oyunlarla arttırılan market oyunu değilde,NFS Most Wanted vs gibi gameloft,EA oyunları ile gelin lütfen.
bu konuda tartışmayacağım.Bariz bir üstünlüğü savunmama gerek yok
- - - Eklendi - - -
Öncelikle uzun uzun yazmadığın için teşekkür ederim.
eklendikçe hatırlatmanı isterim.
Sen hatırlattıkça bende sana diğer platformlarda 5 ay ilerden çıkan uygulamaları göstereyim.
şu çöp uygulamalara gelince..Birkaç ss geliyor..
Arkadaşlar yaklasık 1 ay once s2mi satıp lumia 920 aldım.Aldım almasınada cihaz donanımı,yazılımı falan iyi hosta uygulama ve oyunlarda cok eksik varLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızanlarda kalitesiz bana göre.Ben S3 almak istiyordum fakat yere düstügünde ekran kırılıyor diye cok tereddüt ettim düsündüm tasındım lumiayı aldım birde kamera kalitesi beni teşvik etmistide,artık sıkıldım uygulama ve oyun azlıgından.Sizden ricam s3 alsam yere düstügünde ekran kıran varmı? yada kac kere düsürdünüz kırılmadı vs,yada kılıf falan alsam ne kadar etkisi az olur?Yardımcı olursanız sevinirim,iyi forumlar
İlla pm me mesaj atmada gerek yok.Herhangi bir konuda yazdığım mesaja cevap atarsan hemen görürüm.Tapatalk bildirimleri 7/24 açıkWp, android ve ios marketine yetişmesi için zaten zaman var bu birkaç ayda olacak iş değil, önce varolan uygulamalar sağlanır, ardından bu süreçte diğer geliştirilen uygulamalar yakalanmaya çalışılır, en son diğer platformlarla aynı veya yakın zamanda uygulama akışı sağlanır. Bahsettiğimiz marketler öyle ayda 100-200 uygulama eklenen değil binlerce uygulama eklenen marketler, ve bunun zaman alacağı zaten aşikar, ancak bunu yok hiç yetişemezmiş gibi yada 3-4 yılda yetişirde o zamanada yeni modeller gelir vs.. gibi yorumlamak yanlış. Bahsettiğim gibi her kaliteli yapım için pm e mesaj atarım, mesaj kutunun müsait olmasına dikkat edersin sende ona göre.
Şöyle bir ihtimal olabilir.WP Android marketini yakalayabilir.ama seneye değil.5-10 sene sonra.Forumdaki çoğu kişi sanki wp8 kahini. Yok mağza mükemmel olcak androidi geçecek. Nerden biliyorsunuz merak ediyorum. Bekleyin görün şuan umut vaadetmiyor malesef. Sanki wp8 gelişirken android kala kalacak....
şuan umut vadetmiyormu sadece bi ay içinde 12 hd oyun çıkcak yakında görürsünüz, tabiki googleplay geçmesini beklemiyorum kimse beklemiyordur heralde şuan ben kendim bile androide oyun yazabilirim ama windows phone öyle değil...Forumdaki çoğu kişi sanki wp8 kahini. Yok mağza mükemmel olcak androidi geçecek. Nerden biliyorsunuz merak ediyorum. Bekleyin görün şuan umut vaadetmiyor malesef. Sanki wp8 gelişirken android kala kalacak....
İlla pm me mesaj atmada gerek yok.Herhangi bir konuda yazdığım mesaja cevap atarsan hemen görürüm.Tapatalk bildirimleri 7/24 açık
bu arada işte bundan bahsediyorum.
İlk yazılan mesajda Wp seneye kadar Android uygulamalarını yakalayacak denilmişti.Ama öyle birşeyin olmasının şuanda imkanı yok.
- - - Eklendi - - -
Şöyle bir ihtimal olabilir.WP Android marketini yakalayabilir.ama seneye değil.5-10 sene sonra.
Forumdaki çoğu kişi sanki wp8 kahini. Yok mağza mükemmel olcak androidi geçecek. Nerden biliyorsunuz merak ediyorum. Bekleyin görün şuan umut vaadetmiyor malesef. Sanki wp8 gelişirken android kala kalacak....
İlla pm me mesaj atmada gerek yok.Herhangi bir konuda yazdığım mesaja cevap atarsan hemen görürüm.Tapatalk 7/24 açık
bu arada işte bundan bahsediyorum.
İlk yazılan mesajda Wp seneye kadar Android uygulamalarını yakalayacak denilmişti.Ama öyle birşeyin olmasının şuanda imkanı yok.
Şöyle bir ihtimal olabilir.WP Android marketini yakalayabilir.ama seneye değil.5-10 sene sonra.
Arkasında Google var (Sende Microsoft var diyeceksin ama Google'ın desteği çok iyi şuanda)şuan umut vadetmiyormu sadece bi ay içinde 12 hd oyun çıkcak yakında görürsünüz, tabiki googleplay geçmesini beklemiyorum kimse beklemiyordur heralde şuan ben kendim bile androide oyun yazabilirim ama windows phone öyle değil...
ilerde e3 de windows phone de çıkcak oyunların duyurulmasını bekliyorum ben ortak olarak yani microsoftun işletim sistemi halile
- - - Eklendi - - -
5-10 sene sen ne yaptın ya 5-10 sene androidin kalacağını nerden biliyosunkiozamana kadar çoktan yerine yeni işletim sistemleri alır. bide neden 5 -10 sene dedinki android iosu 2 yılda yakaladı windowsun androidi yakalaması en fazla 3 sene sürer üstünde dururlarsa
Ha birde oyunları geçip uygulamalara gelince.WP marketinde wp'un kapalılığı devam ettikçe bunun gibi uygulamalar asla olmayacak;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buda WP8 launcher.Dikkat çekerim duvar kağıdı koyulabiliyor
Hangi link?o linkteki yorumlar gerçekse gemesin windows phone bi eşy kaybetmezler açıkcası bence
googleplaydaki linkler
Hangi link?
Ha birde oyunları geçip uygulamalara gelince.WP marketinde wp'un kapalılığı devam ettikçe bunun gibi uygulamalar asla olmayacak;
Buda WP8 launcher.Dikkat çekerim duvar kağıdı koyulabiliyor
Her zaman söylemişim söylüyorum ihtiyaç ve beklentilerinizi karşılayacak cihazları araştırıp alın diye,böyle yaparsanız hiçbir zaman pişman olmazsınız dimi ama?belki lumia920 yapisi itibariyle sgs3'ten daha saglamdir ama Emin olun yere duştugunde ekran kirilmayacak bir telefon yok. Flip cover tarzi koruyucu kiliflarla butun telefonlar ayni saglamliga erişiyor zaten. Bu yuzden size ve isteklerinize uymayan bir telefonu sirf saglamligindan dolayi tercih etmeyin.
Sen gerçekten açık sistemin faydalarını bilmeden kötü taraflarını biliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?