canım bağlanırken iptal de..sonra aşağıdaki seçenekleri seç bağlantı ayarlarından kullanmak istediğin ağı seç tamam de bağlanır..bundan önce kaydettiğin bir ağ olmalı..
aynı sorun bende de var tam yükleme biticekken yükleme iptal edildi diyor sorum programda çünki bu pro oviden de kaldırıldı yani yazılımsal bi sorun donanımsal değil içiniz rahat olsun
Arkadaş kolay yolunu bulmuş telefondan deyip duruyor başka programları yüklüyorda buna gelincemi telefon sorunlu arkadaşım insanı telefonundan sağutmayamı çalışıyorsun biz yinede teşekkür edelim eline sağlık düşünüp koymuşun
bide ben bu telefonu güncellediğimden beri ovide windows live'ı bulmuyodu bnde yeni sürüm için yapım aşamasında olduğunu düşündüm fakat sen her nerden bulduysan gayet iyi bir paylaşımda bulunmuşsun kardeş...
Arkadaş kolay yolunu bulmuş telefondan deyip duruyor başka programları yüklüyorda buna gelincemi telefon sorunlu arkadaşım insanı telefonundan sağutmayamı çalışıyorsun biz yinede teşekkür edelim eline sağlık düşünüp koymuşun
kurulmuyoki kuralım nadir çoğu programı kuruyo bunu kurmuyo kurduda bizmi yalan söyküyoz aynı dertten bende muzdaribim ki uzun zamandır bu işin içindeyim
kurulmuyoki kuralım nadir çoğu programı kuruyo bunu kurmuyo kurduda bizmi yalan söyküyoz aynı dertten bende muzdaribim ki uzun zamandır bu işin içindeyim
nadir kardeşim ellerine sağlık programı kurudm canavar gibi çalışıyor. wifi ile denemedim merak edenler varsa ama vodafonela süper bağlanıyor. tekrar teşekkürler nadir kardeş...