WindowsLive S60 v5.0 v1.7.1118 TCT Signed-Wireless İle Çalışır

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
denemen gerekiyorben öyle bir sorun yaşamadım..

tarlak

Üye
denedim maalesef olmadı. programı yüklemeye başlıyor, en sonda ise "yükleme iptal edildi" şeklinde bir hata veriyor ve kurulum yapmıyor maalesef.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
senin telefon hata veriyor..programda hata yok..

ertu55

ertu55

Üye
saolun pro oldu

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

acurrr333

acurrr333

Üye
Bu program ne kadar nalet bir program yaa, sağolsun arkadaş paylaşmış ama ben daha önceden kurmuştum hatta dün kurdum sorunsuz çalıştı (AMA WİFİ BAĞLANTISI SAĞLADIKTAN SONRA KURUN YOKSA KONTÖRLERE ELVEDA DERSİNİZ) ancak sanah kalktım bir baktım sensör çalışmıyor :S hiçbir menüde hemde.. :S çıldırdım ve korktum telefonu daha yeni aldım bide..sonra ben sileyim bu windowslive ı dedim ve sildim telefonu kapatıp açtım ve sorun kalmadı sensör çalışıyor....Dikkat edin telefon bozuldu die servise yollamayın bu nalet programdan oluyor... :oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ne alakası var be kardeşim ben defalarca kullandım bir sorunlada karşılaşmadım..

legolas7

Üye
teşekkürler emegine saglık

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

soruyok

Üye
Benim şöyle bir problemim var bu programla hotmail'e gelen mailleri açtığım zaman Türkçe karakterlerde bozulma oluyor ve TR karakterleri göstermiyor, ayarlarına baktım ama font ayarı göremedim. Font ayarı yapabileceğim bir yeri var mı?

NOT: Tel 5800 v40.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bilemiyorum..

reactor1111

reactor1111

Üye
görüntülü konuşma yapılabiliyor mu bununla?

akrep1970

Üye
nokia 5530 XM de çalışıyor. teşekkürler.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

osnakli

osnakli

Üye
40.versiyonu kurduktan sonra bu program sürekli sertifika hatası veriyor.bende nimbuzz'u kurdum.bu programdan hata alanlar direkt nımbuzz'u kursunlar.facebook twiter dahil tüm kullancı hesaplarına nimbuzz üzerinden ulaşabiliyorsunuz

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben v40 la kurdum hiçbir sorun yaşamadım..güncellemeden hemen sonra bunu yüklerseniz sorun vermez..başka programlar kurulumu engelliyor olabilir..

resmigenc

resmigenc

Üye
eline sağlık teşekkürler:oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

safak30

safak30

Üye
arkadasım benım tel virelesten super baglanıor wodafoneden de turkselden de ama bir türlü normalde samsungtan baglantı yaptıgım avea ile msne 5800 den baglanamıyorum sizce sorun nerede ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bilemiyorum..bağlantı ayarlarını kontrol et..

Üst Alt