WindowsLive S60 v5.0 v1.7.1118 TCT Signed-Wireless İle Çalışır

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
eline sağlık hocam :oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

cemgokcek

Üye
eline sağlık çok güzel ama telde bi sorun mu var bilmiyorum wireles ile bağlanma seçenegi gelmiyor direk türkcell internet iile bağlan seçenegii var başka bi seçenek cıkmıyor

clltncr

clltncr

Üye
Sevgili Nadir arkadasima, emegi icin kocaman bir tesekkur. Indirdim, kurdum, hic bir problem cikmadi. 5800 Nokia da son surum yazilim var.
Sorum su, sesli gorusme yaptirmiyor, bu bir tek bende mi oldu, cunku kimsede bu yonlu bir sorun yok gorunuyor.
Bilgisayar Araması özelliğini destekleyen geliştirmelere sahip olmayan bir sürümünü kullanıyor. Lütfen karşınızdaki kişiden en son Messenger sürümüne yükseltmesini isteyin ve yeniden aramayı deneyin.
*
boyle bir yanit aliyorum. Isin asli, ben daha once fring ve nimbuzz`u yukledim ve msn uzerinden sesli arama yapiyordum. 2 gundur, yukaridaki aciklama ile yapamamaya basladim, bir umit bu programi indirdim, ama bunda da ayni sorunla karsilastim. 2 gundur, tum formlari geziyorum, kimsede bir sikayet yok? Heryere yazdim, bir yanit da yok! Senden umitliyim, cozsen, cozsen sen cozersin bunu.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sesli görüşme için fringi kullanmanı tavsiye ederim..

clltncr

clltncr

Üye
maalesef ayni problemi fring de de yasiyorum, ne arattiriyor, ne de arayabiliyorum. Xaten oradan konusamadigim icin sizin msn programini indirmistim.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu normal msn programı...

clltncr

clltncr

Üye
tesekkur ederim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

byreader

byreader

Üye
Teşekkürler hemen indirip kuruyorum :evet:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

abd_amy_lee

Üye
lg gd 900 için msn programı yok mu acaba ???

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
java bölümünde arayacaksın..

americanboy

americanboy

Üye
dostum saol mükemmel bir program bilgisayarı aratmıyor doğrusu

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
ustad bu v40 ta da calısıyor mu ? yoksa sadece v31 icnmiydi bu ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
her versiyonda çalışır..

amtdrl

Üye
eywallah gardaş emeğine sağlık. bide navigasyonu halledersen soole basit yoldan 10 numara olur. aeo

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
navigasyon halledildi zaten..

yankef

yankef

Üye
Yaa n79'umuma msn Yüklediğimde çvrm içi olduğumda uzun süre online kişilerin açılmasını bekliodum yaklşk bi 10 dk kadar genelde 30 kişi civarı online oluyo. çvrm içi oldğm andan itibaren tek tek kişileri kgösteriyo acayip kasıyo yanii.. bunda da öyle midir acaba?

Üst Alt