goktas19
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bütçe ne kadar ?
Şu anda WP nin alt seviye telefonları tam f/p telefonları. Bu fiyata bu donanımı sunan başka telefon yok. Ben 520 kullanıyorum, içine motor yağı kaçmış gibi. Sistemde nr takılma, ne donma var. Uygulama eksiğide çok az. Sen nasıl kullanırsın, hangi uygulamaları kullanırsın yaz ona göre cevap verelim. Ama kesinlikle bu telefonları kullanmalısın.
Yerinde olsam 1020'yi beklerdim
Telefondan beklentileriniz neler onlara bağlı.
iphones5 al
1000-1500 ise Lumia 920 almalısın hem ram sıkıntısı çekmezsin çıkacak olan uygulamaların hepsini kullanabilirsin her şey var yani donma felan yok çok iyi
Ben Windows Phone kullanmıyorum ama şu anda telefon alsam ya iPhone 5 ya da Lumia 925 alırım.
İphone saydığınız kısıtlamalar bile almamam için bir neden bence... Beklentim kasılma olmasın, RAM sorunuyla uğraşmayım ekstradan root,JB,CWF gibi olaylarla uğraşmak istemiyorum bu tür şeyler işte...İstekleriniz nelerdir sistemden bir bilsek aslında daha iyi yardımcı oluruz. İOS'a kısıtlı demişsiniz mesela sistemi kapalı bir işletim sistemi oluşudur aynı şey WP'li telefonlarda da mevcuttur. Ama bana kalırsa ne olursa olsun kapalı bir sistem al. İOS ve WP zaten bu konudaki en iyi tercihler. İos alırsan sıkıntın müzik yüklemek biraz zor olacaktır aynı şekilde resim video + yahudi malı gibi iphone dan iphone a paylaşım yapabilirsin bluetoothla. Bunlar bazen çok sıkıntı olabiliyor. Bu nedenle bu sıkıntıları yaşamak istemem dersen WP tercih et derim. Ama telefondan ne bekliyorsun bu çok önemli
İphone saydığınız kısıtlamalar bile almamam için bir neden bence... Beklentim kasılma olmasın, RAM sorunuyla uğraşmayım ekstradan root,JB,CWF gibi olaylarla uğraşmak istemiyorum bu tür şeyler işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?