Tavsiye Windows Phone'dan hâlâ ümitli misiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Hâlâ Windows Phone'dan ümitli misiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    88
StartTheGame

StartTheGame

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone'dan hâlâ ümitli misiniz ?
Arkadaşlar ben açıkca söyleyeyim bir çok android kullanan arkadaşım sırf wp8.1 için Lumia aldı e tabii banada onlara o güncellemeyi yaparken yardım etmek düştü :) . Ben hala ümitliyim windows phone dan çünkü 2015 ilk çeyreğinde iosu yakalayabilecek 8.1 sayesinde. İşletim sistmei çok iyi çünkü , hızlı , kullanıcılara en fazla zaman ayıran işletim sistemi sektörü , yani diyeceğim ben hala ümitliyim bu 512 ram ile stabilliği çok iyiyse diğer özellikleride çok iyi olabilir 3gb ram ile neden olmasın ?

TurboCall

TurboCall

Üye
Bu 2 gündür sistemden ayrılan ayrılana

luckysleven

luckysleven

Üye
Tepede evet umitliyim hayir umitli degilim diye bir anketmi var bana mi oyle geldi : )

My-sQLL

My-sQLL

Üye
her ne kadar iyi olsa da insanlar mağaza konusunda biraz daha beklenti içinde oluyor. Millet oyunu bitirip rekora gidiyor biz hala oyun bekliyoruz gelen oyunda paralı oluyor falan düşündürücü

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Kullanıcılarına en fazla zaman ayıran cümlesine şöyle katılıyorum.Nokia telefonları için iyi şeyler yapmaya çalışıyordu.Fakat microsoft satın aldıktan sonra ne olur bilemem.Yinede windows phone eksiklerin giderilmesi ile çok iyi oldu.Gün geçtikçe daha iyi olacaktır :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ümitsiz olmak için bir neden yok bence.
Her geçen güncellemede biraz daha kapatıyorlar eksikleri.

Çoğumuz Türkiye'de ilk çıktığından beri Windows Phone ailesindeyiz.
(Ali Kemal hariç, o Türkiye'de çıkmadan önce de Windows Phone ailesindeydi :kıskıs: )

Bizler ümidin en cılız olduğu yerden başladık, gittikçe kuvvetlenişine şahit olduk.
Sıkıntısını, zorluğunu, cefasını çektik.
Konuştuk, tartıştık, sorunları ve çözümleri paylaştık.
Öğrendik, öğrettik.
Yerel Maxicep WP ailesini kurduk ve bu sistemin gelişmesine eleştirilerimizle, tartışmalarımızla, yardımlaşmalarımızla, paylaşımlarımızla, çevirilerimizle, yazdığımız uygulamalarla katkıda bulunduk.

Bizden sonra (yani gelecek dönemde WP8.1 veya WP8.2'den itibaren) bu sisteme geçenler çok daha şanslı olacaklar.
Bizim yaşadığımız zorlu ama bir o kadar güzel bu yolculukları yaşamadan, ümidin çok daha kuvvetli olduğu yerde bu aileye katılacaklar.

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation, csll, Samedbeyy ve 11 diğerleri
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
evet ümitliyim

PureFood

PureFood

Üye
Ümitsiz olmak için bir neden yok bence.
Her geçen güncellemede biraz daha kapatıyorlar eksikleri.

Çoğumuz Türkiye'de ilk çıktığından beri Windows Phone ailesindeyiz.
(Ali Kemal hariç, o Türkiye'de çıkmadan önce de Windows Phone ailesindeydi :kıskıs: )

Bizler ümidin en cılız olduğu yerden başladık, gittikçe kuvvetlenişine şahit olduk.
Sıkıntısını, zorluğunu, cefasını çektik.
Konuştuk, tartıştık, sorunları ve çözümleri paylaştık.
Öğrendik, öğrettik.
Yerel Maxicep WP ailesini kurduk ve bu sistemin gelişmesine eleştirilerimizle, tartışmalarımızla, yardımlaşmalarımızla, paylaşımlarımızla, çevirilerimizle, yazdığımız uygulamalarla katkıda bulunduk.

Bizden sonra (yani gelecek dönemde WP8.1 veya WP8.2'den itibaren) bu sisteme geçenler çok daha şanslı olacaklar.
Bizim yaşadığımız zorlu ama bir o kadar güzel bu yolculukları yaşamadan, ümidin çok daha kuvvetli olduğu yerde bu aileye katılacaklar.
Evet abi haklısın, hepimiz söylüyoruz; cefasını biz çektik bu sistemin, ama severek çektik. Mağaza eksik değil benim için, evet eksikler olduğu konusunda bazı arkadaşlara katılıyorum, inşallah 8.1 sonrası daha çok ilgilenir geliştiriciler.

Swipe klavyeye s3 kullanan arkadaşım hayran kalmıştı mesela, bu tip şeyler de insanı sisteme bağlıyor diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve OttomaN TigeR
csll

csll

Üye

Android formunda da emin ol ayrılıp diğer sistemlere geçen oluyordur ama kimse elveda android diye konu açmadığı için göze batmıyor ;)

Hesap makinası ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: fuko08, Aybin.Kilic ve okinro
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Forever WP!

inadına WP!

Alayına WP!!!11!!bir!

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, emz ve OttomaN TigeR
efo81man

efo81man

Üye
windows phoneyi böyle bıraksalar gene kullarım s3, s3 mini ve s4 mi kullanmış olaraktan konuşuyorum şu gözünü sevdiğim stabillik yeter sadeligi duruşu farklı beni yansıtıyor I LOVE LUMİA 820 ve WİNDOWS PHONE :)

+ Günlük kullanımda süper bi adres arıcam here maps basit ara yüzü şık buluyor
+ mesaj yazıcam cat cat swype ile yazıyorum
+ güneşli günde okuma zorlu çekmiyorum
+ ve herşeyi 1 yıl olmasına ragmen ilk günki hızlılıkla yapıyorum rom mom fln ugraşmadan

Son düzenleme:
alical33

alical33

Üye
ben de bir ara ümidimi kesip note3 almıştım sonra i5s aldım en son 8.1 güncellemesi gelince 1520 aldım ve 8 den 8.1 e geçişde önemli farklar ve güzelleştirmeler var tamam mağaza eksiktir doğru ama sistemin kullanıcı sayısı arttıkça mağazada da eksik kalmayacağını düşünüyorum ve halen wp den ümitliyim

skynet

Üye
Wp'den başkası bana haram :D

PureFood

PureFood

Üye
Harbiden nasıl sistemdir anlayamadım. Her gelişmede çocuk gibi sevinen bir ben miyim.

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul, Akhtoher, Aybin.Kilic ve 4 diğerleri
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
benim için mağaza,uygulama ,oyun değil tek sorunum şu ayarlardaki dağınıklık hepsi birbirine karıştı neyin nerden yapıldığını bulamaz oldum

• Beğen
Tepkiler: ON9
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
MS pazarı kaybetmemek elinden geleni yapar :) Ümitliyiz.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
???

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Çok sekmeli çalışıyorum hatlar karıştı :(

Üst Alt